Cum putem activa al treilea ochi ? Meditatia, o noua forma de relaxare

Al treilea ochi, a sasea chakra, si glanda pineala, aceasta specifica parte a corpului tau este extrem de importanta.  Toate modalitatile de activare a celui de-al treilea ochi implica relaxarea corpului, focalizarea mintii si vizualizarea energiei celei de-a sasea chakre. Meditatia este o experienta extrem de personala. Este posibil sa preferi meditatia afara, noaptea sau intr-o anumita incapere.

Iata cativa pasi pe care trebuie sa-i urmezi daca vrei sa incerci meditatia.

1. Relaxeaza-te intr-un loc linistit. Poti alege sa stai in pozitia lotusului sau sa te intinzi.

2. Inchide ochii. Incearca sa-ti eliberezi mintea de orice gand. Relaxarea completa este foarte dificila, asa ca acorda-ti timpul necesar si ingaduie-ti sa te eliberezi de griji.

3. De indata ce mintea iti este calma, focalizeaza-ti energia mentala in centru fruntii. Este posibil sa simti caldura, sau o senzatie de furnicatura la acest moment al exercitiului.

4. Vizualizeaza un al treilea ochi in centrul fruntii.

5. Este bine sa fii consecvent astfe ca se recomanda sa repeti acest exercitiu pana cand ai trezit potentialul complet al celei de-a sasea chakre.

Daca sunteti pregatiti sa va activati al treilea ochi, sa stiti ca este nevoie de rabdare, dar reprezinta si o sansa de a va cunoaste mai bine pe voi insiva.

Sursa: Expunere