Cum poti pregati mancaruri sanatoase la cafetiera?

noiembrie 19, 2013

Functiile cafetierei din bucatarie par foarte limitate. În fiecare dimineata pui apa, cafea si astepti pana te imbie mirosul proaspat al inviorarii. Cum ar fi daca ai putea sa folosesti cafetiera si la altceva decat la prepararea cafelei? Cum ar fi daca ai transforma un banal filtru intr-o veritabila masina de gatit?

Filtrul de cafea are toate elementele pentru a te ajuta sa pregatesti o masa in toata regula. Partea de sus in care pui cafeaua, poate fi folosita pentru gatit cu aburi, cana pe post de fierbator, iar plita care iti pastreaza cafeaua calda poate deveni fara probleme grill.

Recipientul din partea de sus a aparatului este perfect pentru gatitul legumelor. In plus, metoda este si sanatoasa deoarece legumele sunt tratate termic cu abur. Odata ce legumele sunt gata, se poate trece la faza urmatoare. In bolul aparatului se poate pregati peste sau pui. Imediat, vei avea peste sau pui cu o garnitura de legume.

Grill-ul este mai complicat de folosit si presupune mai mult timp, dar pentru mancarurile usoare, cum ar fi un sandvici cald.

Sursa: npr.org

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro