Cum poti paria online fara card bancar

Metodele prin care poți alimenta contul unei case de pariuri online sunt multiple. De la clasicul transfer bancar, care durează foarte mult (chiar și 3 zile lucrătoare), până la depunerile fără card sau cont bancar.

Despre acestea din urmă îți voi scrie în acest articol. M-am gândit să-ți prezint una dintre cele mai bune case de pariuri la care poți juca pronosticuri meciuri fotbal fără să fie nevoie de un cont bancar.

Până atunci vreau să fac o precizare legată de depunerile cu cardul bancar. Unele persoane sunt reticente în a-și expune datele cardului pe un site de pariuri. Dacă vrei s-o faci stai fără griji. Site-urile caselor de pariuri online sunt sigure. Nu s-a întâmplat niciodată ca un astfel de site să ia bani de pe un card fără acceptul pariorului. Și vorbim despre o perioadă de peste 10 ani!

Superbet – depui și retragi bani direct din agențiile stradale

Declarată în 2019 casa de pariuri online numărul 1 în Europa Centrală și de Est, Superbet este o alternativă foarte bună dacă dorești să pariezi fără cont bancar.

Tot ce trebuie să faci pentru a paria fără card / cont bancar la Superbet este să mergi într-o agenție stradală a operatorului. Bineînțeles, înainte trebuie să deschizi contul online. Ajuns în agenție prezintă-i operatoarei cartea de identitate, spune-i numele de utilizator al contului online Superbet și suma pe care vrei s-o depui. După ce-i dai banii operatoarea va face imediat depunerea și vei avea imediat banii în contul Superbet online.

Simplu, nu?

Ai ajuns în momentul fericit în care ai câștigat și vrei să retragi câștigurile? Nici acum nu ai nevoie de card bancar! Intră în secțiunea de Retrageri de pe site-ul Superbet și selectează retragerea din agenții. În continuare va trebui să selectezi agenția de unde vrei să ridici banii și să confirmi tranzacția. În final vei primi un e-mail cu un cod de confirmare. Cu acesta și cu cartea de identitate mergi în agenția Superbet selectată și ridică suma câștigat.

Poți beneficia și de bonusul Superbet dacă ai depus prin agenții

Primești bonus până la 500 RON de la Superbet dacă ești client nou. Acest bonus va fi împărțit în 3, fiind acordat la fiecare din primele 3 depuneri. Poți lua bonusul chiar dacă alegi să depui în agenții. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să selectezi acest bonus în momentul primei accesări a contului (după confirmarea adresei de e-mail).

Bonusul Superbet este structurat astfel:

  • 50% din prima depunere până la 200 RON.
  • 50% din a doua depunere până la 200 RON
  • 100% din a treia depunere până la 100 RON.

Află mai multe despre Superbet și despre bonusul de 500 RON dând click pe link-ul precedent și citind recenzia completă a casei de pariuri.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro