Cum ne aparam mai usor ochii de actiunea razelor solare si ne schimbam culoarea ochilor cu ajutorul lentilelor de contact colorate maro

Sezonul estival se apropie cu pasi mari, iar tu esti preocupat atat de grija acordata ochilor tai si protectia acestora de pe urma actiunii nocive a radiatiilor ultraviolete, cat si de transformarea irezistibila a coloritului ochilor tai.

 

In acest sens, un set de lentile de contact colorate maro ar avea o dubla functie pe toata durata sezonului estival:


  • O protectie crescuta contra radiatiilor UVA si UVB, datorita filtrului protectiv care este incomporat in interiorul dispozitivelor medicale;
  • O modificare aprope instantanee a culorii ochilor, mai ales cand iti doresti ca nuanta irisului stau sa fie una mai inchis, iar caracterul opac sa fie mai profund evidentiat.

In contextul exercitarii aceste duble functii, este lesne de stabilit ca perechile de lentile colorate maro sunt la mare cautare in aceasta perioada de sfarsit de primavara.

 

Ce ne spun specialistii legat de gama de lentile de contact maro?


 

Lentilele de contact colorate maro devin un subiect intens dezbatut in conditiile in care tot mai multe femei sunt preocupate de aparitia estetica. Rolul estetic al acestor dispozitive cu functie cosmetica si terapeutica este unul mai mult decat profund.

 

In opinia specialistilor oftalmologi si ai creatorilor de lentile de contact maro, lentilele de contact colorate iti permit sa obtii o metamorfoza rapida a aspectului. Probabil ca multe persoane s-au intrebat de mai multe ori cum ar arata daca culoarea ochilor lor ar fi complet diferita.

 

Achizitionarea lentilelor de contact colorate nu numai ca indeplineste o functie estetica, ci si ca, in cazul lentilelor standard, ele garanteaza o corectie cuprinzatoare a defectelor de vedere. Prin urmare, optezi acum cu siguranta pentru niste lentilele maro  care sa iti permita sa te mandresti cu ochi frumosi de culoarea alunelor, asemenea unei vedete la Hollywood.

 

 

Cand sa folosesti lentile de contact colorate maro?


 

Lentilele de contact maro schimba, in primul rand, culoarea irisului ochiului. Avand în vedere modele diferite, acestea pot avea doua proprietati.

Prima dintre ele este ca lentilele maro schimba complet culoarea ochilor.

A doua proprietate nu consta intr-o schimbare generala de culoare, ci in profunzime si claritate. Si, datorita acestor caracteristici, lentilele maro sunt o optiune des intalnita in randul oamenilor. In plus, principalul motiv pentru care doresti sa iti schimbi culoarea ochilor in maro este nevoia de a iesi în evidenta, dar intr-un mod foarte subtil si natural. Chiar si persoanele care nu au nevoie de corectii oculare pot beneficia de acest tip de revolutie.

 

De aceea, oferta producatorilor si distribuitorilor autorizati este extinsa, ceea ce inseamna ca posibilitatea de a achizitiona asa-numitele lentile cu putere zero este un tip care nu modifica in niciun fel vederea.

 

Concret, poti apela la lentilele de contact colorate maro fie ca ai nevoie sau nu de corectie optica, deoarece scopul utilizarii unor astfel de dispozitive medicale este dublu: terapeutic si estetic.

 

Care sunt principalele avantaje aduse de catre lentilele de contact maro?


 

Lentilele de contact colorate maro ofera numeroase beneficii utilizatorilor sai, chiar daca au sau nu nevoie de corectie optica.

Un prin avantaj rezultul din faptul ca agentii de corectie ai acestor dispozitive medicale vin si garanteaza o serie completa de experiente pozitive, pe care purtarea ochelarilor de vedere sau a ochelarilor de protectie solara nu le-ar putea asigura.

In al doilea rand, lentilele acestea genereaza un alt avantaj major, si anume ca iti ofera oportunitatea de a te practica liber si a te misca fara ingradiri atunci cand practici sportul tau preferat.

In al treilea rand, ofera un camp vizual optim, in care vederea periferica nu este limitata sau restrictionata, ca in cazul ochelarilor de vedere.

 

In plus, lentilele de contact colorate maro se remarca prin flexibilitate, la care se adauga materialul hidrofil moale, cu o putere crescuta de hidratare. Cele doua caracteristici anterior mentionate transforma lentilele de contact maro, cum ar fi lentilele FreshLook One Day intr-o categorie de lentile care prezinta un nivel ridicat de confort.

 

Asadar, daca iti doresti ca in aceasta vara sa obtii o culoare de vis pentru ochii tai, cat se poate de naturala, ai la dispozitie facilitatile oferite de catre lentilele de contact colorate maro, precum FreshLook One Day, disponibile in 4 nuante principale, pe langa cea maronie: verde, albastru, gri sau caprui.

 

Relaxeaza-te din plin la finalul aceste superbe primaveri cu noile seturi de lentile de contact colorate maro!

 

 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro