Cum îți promovezi afacerea folosindu-te de o firmă luminoasă exterior?

Modalitățile de promovare sunt variate, iar antreprenorii își pliază strategiile de marketing și conform propriilor nevoi. Articolele de blog și advertorialele sunt la modă acum, însă acestea se aplică mediulului online. Cum rămâne cu contactul direct cu clienții? Cum îi atragi într-un restaurant, magazin sau pub? O firmă luminoasă exterior poate fi răspunsul și modalitatea de a atrage clienți.

Promovare offline folosind litere luminoase

Antreprenorii caută noi metode prin care să își atragă clienții. Se folosesc de echipe de marketing, se bazează pe strategiile lor și le pun în aplicare. Metodele sunt variate și ele, și sunt de două feluri: strategii pentru marketing online și strategii pentru marketing offline.

Marketing-ul online se referă la orice strategie care crește vizibilitatea firmei folosindu-se de internet. Aici se poate vorbi despre video-uri pe YouTube, texte scrise pe Facebook, postări pe Instagram și altele. De asemenea, firmele se folosesc de site-uri web și de secțiunea de blog pentru a scrie articole despre produsele/serviciile prestate.

Marketing-ul offline este altă poveste. Strategiile de marketing folosite în această categorie au ca scop contactul direct cu clienții în mod fizic. Astfel, strategiile care se pot utiliza sunt:

  1. reclame cu iluminare LED;
  2. broșuri și flyere distribuite pe stradă;
  3. afișe și postere plasate pe diverse clădiri.

Ce unități folosesc strategii offline?

Firmele și magazinele își pun baza în reclama cu litere volumetrice

Firmele faimoase precum Nike, Adidas sau Samsung au toate ceva în comun: marketing excepțional. Și mai au ceva în comun. Dacă ai fost în mall sau într-un centru comercial, ai observat că magazinele aferente acestor firme au numele iluminate? Ți-au atras acestea privirea?

Numele firmelor scrise cu litere volumetrice atrag cel mai repede atenția. Acestea combină un anumit stil de scriere și culori care să capteze priviri. Aceasta este doar o modalitate prin care firmele devin cunoscute și își cresc vizibilitatea. De ce nu încerci și tu?

Ce te determină să intri într-un restaurant?

Care este primul lucru care te atrage la un restaurant și te face să intri în el?

  • mâncarea?;
  • servirea și personalul amabil?;
  • muzica de fundal?;
  • decorațiunile din interior?;
  • ambianța în general?

Toate răspunsurile sunt valabile, însă clienții aleg din această listă modul în care interiorul este decorat. Mesajele pe pereți pot atrage priviri, ceea ce îi determină pe clienți să petreacă mai mult timp în acea unitate. Se acordă puncte în plus dacă aceste mesaje sunt iluminate cu neon sau LED.

Îți place să îți petreci timpul într-un centru SPA?

Nu doar magazinele și restaurantele știu cum să atragă clienți. În această categorie se încadrează și centrele SPA sau orice centru de agrement. În mod normal, mergi la un centru SPA pentru serviciile oferite. Contează ca interiorul acelui centru să te facă să te simți ca acasă?

Centrele SPA se orientează către satisfacerea clienților pe mai multe planuri. În primul rând, serviciile prestate trebuie să fie impecabile. În al doilea rând, amplasarea mobilierului și design-ul interior. Au pereții culori calde, sunt folosite bețișoare parfumate pentru o ambianță feng-shui sau lumini de culori închise?

Citești afișele când treci pe lângă ele?

Indiferent de domeniul în care firmele activează, acestea caută modalități diverse de a-și promova afacerea. Una dintre ele, care se folosește de mulți ani, este amplasarea afișelor și posterelor de hârtie/carton. De câte ori te-ai oprit să citești un afiș colorat despre un nou pub deschis în oraș?

Această modalitate de promovare se practică și în ziua de astăzi. Este o bună strategie care intră în contact cu mai multe persoane. Ceea ce înseamnă că mai mulți clienți devin interesați de ceea ce acel afiș afișează.

În rezumat, veți vedea metodele de promovare menționate anterior și unitățile care se folosesc de ele:

Metode de promovare offline Unitățile care se folosesc de ele
Afișe/postere de carton sau hârtie Magazine de haine, cosmetice, alimentare
Reclame iluminate cu LED sau neon Centre SPA, centre de agrement
Flyere și broșuri distribuite prin oraș Unități noi deschise în oraș

Cu care firmă poți colabora pentru reclame luminoase?

Litere Luminoase, partenerul ideal de afaceri

Dacă te interesează să îți promovezi afacerea folosind reclame luminoase sau litere cu iluminare LED, Litere Luminoase este colaboratorul ideal. Intră în contact cu ei și discută noua ta modalitate de a-ți crește vizibilitatea firmei.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cum îți promovezi afacerea folosindu-te de o firmă luminoasă exterior?

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro