Cum deschid cont la Winmasters?

Doreşti să îţi deschizi un cont online pe platforma celor de la Winmasters, însă întâmpini ceva dificultăţi? Ai ajuns în locul potrivit, deoarece pe parcursul articolului nostru vei învăţa cum să îţi deschizi un cont pe platforma celor de la Winmasters. Totodată, Winmasters a fost prima casă de pariuri online de la noi din ţară şi are unele din cele mai interesante bonusuri.

Ţi-a crescut interesul în a deschide un cont la aceştia? Ei bine, rămâi aici şi parcurge cu atenţie toţi paşii pentru a afla răspunsul la întrebare cum fac cont la Winmasters.

Primul pas: datele personale

 

Aşa cum am spus, îţi vom explica pas cu pas cum să îţi deschizi un cont la cei de la Winmasters, iar acum a venit momentul să trecem în revistă primul pas, cel ce face referire la datele personale.

Pentru început va trebui să selectezi sexul, după care să îţi completezi numele şi prenumele exact aşa cum apare în buletin, iar deja am completat trei câmpuri, şi au mai rămas doar două din acest prim pas. Ultimele două câmpuri de completat constau în adăugarea datei reale de naşetere, cu atenţie, şi în adăugarea unei adresa de e-mail valide.

Odată ce ai completat şi ultimele două câmpuri, ai parcurs primul pas, şi deja te afli mai aproape de finalizarea înscrierii pe platforma Winmasters.

Pasul doi: datele de contact

 

Pentru cel de-al doilea pas vei fi nevoit să completezi mai multe câmpuri ce constau în adăugarea mai multor date după cum urmează: pentru primul câmp adaugă ţara unde locuieşti. La cel de-al doilea câmp vei fi nevoit să îţi adagi numărul real de telefon, după care să menţionezi naţionalitatea.

Acum a venit momentul să îţi completezi codul numeric personal şi să verifici ca acesta să fie corect. Cum verifici? Acesta va arăta un “V” verde. În caz contrar, va apărea un “X” roşu. Odată completat şi CNP-ul, va trebui să adaugi codul poştal aferent localităţii în care locuieşt, după care să îţi completezi adresa la următorul câmp. Va trebuie să adaugi adresa de domiciliu, exact cum aceasta este scrisă în buletin, indiferent că locuieşti sau nu acolo.

Ultimul câmp de la acest pas constă în adăugarea oraşului unde locuieşti, exact cum apare în buletin, indiferent dacă locuieşti în realitatea acolo, sau nu.

Aşadar, am trecut cu bine şi de cel de-al doilea pas şi a mai rămas unul singur.

Ultimul pas: datele de conectare

 

Iată-ne ajunşi şi la al treilea pas, respectiv ultimul pas de completat pentru a îţi putea deschide un cont online pe platforma celor de la Winmasters. La primul câmp vei fi nevoit să introduci numele tău de utilizator, nume ce îl vei folosi la orice logare în cont. Acesta trebuie să aibă între 6 şi 20 de caractere.

Pentru cel de-al doilea câmp va trebui să te gândeşti la o parolă sigură, pe care să nu o uiţi, iar aceasta să aibă de la 8 şi până la 20 de caractere şi să conţină minimum o literă mică, o literă mare, un simbol şi o cifră.  Ai grijă să reţii parola! La următorul câmp va trebui să îţi rescrii parola creată.

Suntem aproape de final. Mai ai de slectat doar moneda şi să scrii un cod după dictare, pentru a demonstra că nu eşti un robot. Acum va trebui să bifezi că ai minimum 18 ani.

Eşti la doar un click distanţă de crearea unui cont la Winmasters! Fă click acum pe “Crează cont”, după care loghează-te în contul tău online şi începe să joci online la pariuri, direct din confortul sufrageriei tale. Ține cont că părerile și recenziile pentru această casă de pariuri sunt dintre cele mai bune.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro