Ceai cu ambalaj comestibil, înghețată din paw paw și caviar de afine, pastă de cătină sau de păstrăv cu ingrediente care de obicei se aruncă. Sunt câteva dintre produsele inovative la care au lucrat luni de zile studenți de la șase universități de profil din țară.
La Iași, are loc etapa națională a unei competiții alimentare, urmând ca echipa câștigătoare să reprezinte România la Paris, unde participă studenți din peste 20 de țări.
Pentru cele mai recente știri:
https://euronews.ro/
Abonați-vă la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA
Urmăriți-ne și pe Social Media:
https://whatsapp.com/channel/0029VaCnS0e4Y9luISUdOk1n
Tweets by euronewsro
https://www.facebook.com/ro.euronews
https://www.instagram.com/euronews_romania
@euronews.romania
Sursa: Youtube / Euronews Romania
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro