Cum ajungi la aeroportul Otopeni?

Una din problemele cu care ne lovim atunci cand vrem sa plecam in vacanta este cu ce ajungem la aeroport? Foarte multe persoane nu doresc sa mearga cu masina personala pentru a nu plati parcarea din aeroport, dovedindu-se a fi costisitoare, pentru a se elibera de grija condusului, mai ales prin Bucurestiul aglomerat, dar nici cu mijlocul de transport in comun, tren, microbuz, pentru ca apoi sa foloseasca troleibuzele pana la destinatie. Va recomandam transferul Constanta Otopeni cu microbuzele sau limuzinele Global Auto Travel, rapid, ieftin si foarte simplu.

Cat costa un transporta pana la aeroport, din Constanta? Pentru cursele Constanta Otopeni este nevoie de o programare in prealabil. Transferul Constanta Otopeni se face in siguranta, confort si timp util, astfel nu vor exista intarzieri nici la plecare, nici la destinatie. Global Auto Travel este o companie de transport national ce efectueaza zilnic curse de transport la aeroport, fiind principala activitate. Compania detine o flota proprie de microbuze, van-uri si limousine de lux pentru transportul privat.

Global Auto Travel asigura transfer la aeroport pentru grupuri organizate de la Constanta la aeroportul Otopeni si retur.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cum ajungi la aeroportul Otopeni?