Culmea ghinionului: un hot a fost prins cand incerca sa inapoieze bunurile furate

Un barbat in varsta de 41 de ani din Tara Galilor a primit patru luni de inchisoare cu suspendare dupa ce a fost prins de proprietarul locuintei de unde furase un laptop, tocmai in momentul cand dorea sa returneze obiectul respectiv.

Gareth James intentiona de fapt sa se razbune pe o persoana care ii datora 400 £. Dupa ce a incercat in zadar sa-si recupereze banii, barbatul a hotarat sa-si faca singur dreptate.

Planul sau era sa intre in casa persoanei respective si sa fure un dispozitiv cu o valoare aproximativ egala cu cea a sumei imprumutate. Apoi, urma sa-l santajeze pe proprietar, solicitandu-i sa-si plateasca datoria, pentru a-i da laptopul inapoi.

Barbatul nu si-a dat insa seama ca avea o adresa gresita si ca a intrat intr-o alta casa. A realizat ca a furat de la o persoana necunoscuta in momentul in care, ajuns acasa, a deschis laptopul si a vazut pe ecran numele altcuiva.

Cuprins de remuscari, barbatul a hotarat ca cea mai buna decizie ar fi sa duca inapoi obiectul furat. A fost prins insa de proprietar chiar in momentul in care intra pe usa casei. La sectia de politie si in sala de judecata, James si-a recunoscut fapta, adaugand ca principala sa intentie a fost sa-si recupereze banii, nu sa prejudicieze pe altcineva.

Sursa: The Telegraph