Cu drenaj limfatic acceleram procesul de detox si slabire!

Acest drenaj limfatic este potrivit pentru tine!

Drenaj limfatic este un masaj terapeutic care este bun pentru sanatatea generala. Masati cu o presiune foarte usoara si masaje lungi, blande si ritmice pentru a creste fluxul limfatic si a reduce toxinele din organism.

Sistemul limfatic face parte din sistemul imunitar al organismului si ajuta la combaterea infectiilor. Limfa este un lichid limpede, galbui, care aduce substante nutritive si oxigen in celule, colecteaza toxinele si le indeparteaza prin ganglionii limfatici. Spre deosebire de sangele pompat in jurul inimii, nu exista o „pompa” in sistemul limfatic. Limfa este condusa de presiunea vaselor de sange si de miscarea musculara.

Ce ne spun specialistii?

Expertii spun ca acest drenaj limfatic poate asigura o curatare profunda si regenerarea corpului, astfel incat, pe langa programele de detoxifiere, recomanda si utilizarea acestuia pentru a obtine cele mai bune rezultate. Drenajul limfatic ajuta, de asemenea, la eliminarea acumularii de apa in organism si la imbunatatirea aspectului coajei de portocala pe piele. Coaja de portocala este o celulita infricosatoare si nedorita. Desi nu este o boala, afecteaza majoritatea femeilor. Vezi aici si alte detalii: http://www.fysiogand.ro/drenaj-limfatic/
drenaj limfatic
Drenajul limfatic nu este doar o interventie chirurgicala estetica non invaziva, este realizat de un kinetoterapeut. Printre aceste beneficii, expertii au mentionat imbunatatirea sistemului imunitar, care poate elimina senzatia de picioare grea cauzata de un stil de viata sedentar si de deshidratare, imbunatatirea calitatii somnului si a unor probleme de circulatie a sangelui.

Cum faci sedintele de tratament?

Terapeutul recomanda aceasta metoda cel putin de doua ori pe an. Aceasta terapie de masaj implica 6-10 sedinte de drenaj limfatic si poate fi efectuata de doua ori pe saptamana. Prin urmare, masajul poate fi efectuat si aplicat oricui, indiferent daca este vorba de o femeie sau de un barbat. Daca aveti apa stagnanta (retentie de apa) sau doriti sa accelerati efectul tratamentului de detoxifiere, puteti fi siguri ca utilizati acest tip de terapie.

Procesul de executie al acestui drenaj limfatic include anumite actiuni specifice de blocare si deblocare cu ambele maini. Aceasta tehnica se realizeaza la nivelul punctelor strategice si al ganglionilor limfatici. Prin urmare, urmand aceasta procedura, vasele limfatice pot fi stimulate pentru a transporta limfa intr-un mod mai usor.

Prin urmare, mentineti-va forma corpului si sanatatea efectuand acest masaj de drenaj limfatic.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cu drenaj limfatic acceleram procesul de detox si slabire!