Cu Academia Strumfilor copiii si parintii deopotriva se bucura numai de avantaje

Esti curios de preturile pe care le practicam la Academia Strumfilor? In primul rand, trebuie sa intelegi care sunt avantajele de care se bucura copilul tau in comunitatea noastra. Trebuie, apoi, sa alegi programul potrivit pentru copil, in functie de acest program facandu-se si plata. Cu cat sta mai mult la gradinita, cu atat vei plati mai mult, insa poti fii sigur ca aici micul strumf va fi tratat cu respect si iubire, va fi ingrijit si i se vor ghida pasii pentru reusita pe drumul vietii.

Academia noastra, cresa si gradinita, este una dintre cele mai apreciate si mai cautate din Bucuresti. De ce?Deoarece tu ca parinte poti sta linistit, copilul tau se afla sub atenta supraveghere a unui personal calificat si cu experienta, va manca mancare proaspata, gatita in bucataria proprie, va dormi de pranz, va invata lucruri noi, va vizita muzee, se va plimba in parc sau va desfasura alte activitati extra, cat si cursuri optionale menite sa contribuie la dezvoltarea lui armonioasa.

In plus, iti oferim posibilitatea de a alege intre 3 programe, in functie de necesitati, preturile sunt competitive si-ti oferim chiar si reducere.Daca este sa analizam din punctul de vedere al copiilor, la Academia Strumfilor acestia se vor simti ca acasa, vor fi bine ingrijiti, vor invata, vor lega prietenii, vor rade si se vor distra impreuna, vor da petreceri si-si vor sarbatori zilele de nastere cu mare fast, pe scurt, noi avem grija ca dezvoltarea copilului tau sa fie armonioasa.

Preturile pe care le practicam sunt accesibile si se calculeaza in functie de programul ales

Pentru ca in ziua de astazi parintii muncesc foarte mult, oferim posibilitatea ca acestia sa aleaga unul dintre cele 3 programe disponibile.Programul scurt sau normal incepe de la ora 7:30 si se incheie la ora 13:00. Este cel mai potrivit pentru parintii cu bunici.Programul lung va incepe in fiecare zi, de luni pana vineri, la ora 7:30 si se va incheia la ora 17:30.

Tu poti sa-ti aduci copilul oricand in acest interval orar, insa de preferat este sa ne vedem de dimineata. In acest mod copilul isi va intra mai rapid in ritm si in rutina zilnica, va avea mai mult timp de a se juca cu colegii de grupa si de a invata lucruri noi si interesante. In plus, se va bucura si de activitatile extra pe care le programam adesea.

Varianta a treia pe care o poti alege este programul prelungit in intervalul orar 7:30 – 18:. Ii asteptam pe micii strumfi zi de zi pentru a petrece timp de calitate impreuna, a invata si a descoperi lumea, a lega noi prietenii si a creste frumos si armonios.Cat costa fiecare program in parte?

Indiferent de optiunea ta trebuie sa stii ca preturile difera si sunt stabilite in functie de varianta de program pe care ai ales-o. Astfel, pentru programul scurt platesti  1.200 de lei in fiecare luna, pentru programul lung 1.500 lei, iar pentru programul prelungit 1.600 lei.Insa avem si o veste foarte buna pentru toti parintii. Daca vei achita intreaga taxa la inceputul anului, se va acorda o reducere de 10%!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cu Academia Strumfilor copiii si parintii deopotriva se bucura numai de avantaje