Criteriile care dicteaza alegerea unui fotoliu de masaj

Relaxarea cu ajutorul terapiilor de masaj au devenit foarte apreciate in ultimul timp. Chiar daca nu suntem toti specialisti in arta masajului si nu intelegem care sunt cu adevarat efectele miraculoase ale masajului, necesitatea de a dispune de o sesiune de recreere atat la nivel fizic, cat si la nivel psihic se resimte tot mai mult.

Odata cu dezvoltarea tehnologiei a devenit firesc ca si acest domeniu sa cunosca o noua perspectiva, rezultatul extraordinar fiind adus de fotoliile de masaj de la Masatto. Masajul obtinut cu ajutorul acestora este unul foarte relaxant, iar prin intermediul lui reusim sa eliminam orice durere de spate, care este cauzata de pozitii incomode ori de un somn prea putin odihnitor.

De asemenea, un fotoliu de masaj reprezinta un remediu anti-stres care are incorporat un sistem automat care se aplica de-a lungul intregului corp, incepand de la ceafa si pana la talpile picioarelor. Modelele mai performante dispun de o serie de functii menite a imbunatati experienta masajului si de a oferi maximul de realxare pentru corp.

Achizitionarea unui fotoliu de masaj nu trebuie sa fie asociata unei cheltuieli, ci unei adevarate investitii, intrucat asigura multiple beneficii pentru sanatatea corpului si a mintii. Dupa o zi lunga de munca, nimic nu poate elimina tensiunea si stresul acumulat decat o sesiune de masaj de calitate intr-un scaun performant. Calmeaza durerile de spate si ofera relaxarea musculara de care are nevoie orice persoana.

Cu toate acestea, ca orice alta achizitie importanta, alegerea acestui dispozitiv trebuie sa se faca in functie de niste criterii esentiale.

  1. Materialul

Cu toate ca poate parea un aspect cliseic, acordarea unei atentii sporite la materialul din care este realizat scaunul este foarte importanta. Pentru un aspect estetic mai placut, sunt recomandate scaunele de piele, care insa impun si o ingrijire mai complexa. Daca, pe de alta parte, puneti accentul pe latura practica a unui obiect, va puteti orienta catre un material sintetic, care vine cu avantajul acela de a rezista la uzura si de a fi mai putin capricios.

  1. Tehnica de masaj

Fotoliile de masaj pot dispune de functii foarte complexe si extrem de avansate, motiv pentru care este recomandat sa va interesati asupra sistemului care sta la baza acestuia, in asa fel incat sa fiti sigur ca va sunt garantate beneficiile dorite. Exista fotolii la care poate fi ajustata intensitatea, altele sunt echipate cu o ajustare manuala suplimentara, iar unele pot selecta tehnici individuale de masaj. Printre modelele mai recente si mai performante, cum este si Dominus din gama Masatto, se regaseste un sistem de scanare cu ajutorul caruia se poate determina care zone ale capului au cea mai mare nevoie de masaj.

  1. Rolele

Calitatea unui masaj de relaxare este dictata de dimensiunea rolelor cu care un fotoliu este echipat. Rolele au o structura flexibila care ofera masajului o mare parte din spate. In functie de bugetul pe care sunteti dispus sa il oferiti, unele dintre ele vin dotate cu masaj pneumatic sau vibrante. Diferenta fata de alte role este ca acestea nu pot oferi un masaj de inalta calitate.

Masajul este foarte important pentru sanatate, iar orice achizitie care este destinata acestui aspect merita din plin si trebuie realizata corespunzator.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Criteriile care dicteaza alegerea unui fotoliu de masaj