Cristina Spatar lanseaza videoclipul "Zambesc"

ianuarie 31, 2014

Cristina Spatar este noua artista a casei de discuri Red Clover Media si lanseaza single-ul "Zambesc" produs de HaHaHa Production, cu un videoclipul regizat de Iulian Moga.

“Timp de un an, am stat in studiourile HaHaHa Production pentru a inregistra o serie de piese sub indrumarea lui Smiley. Am ales impreuna cu o intreaga echipa de profesionisti melodia care va marca revenirea mea pe scena muzicala. Colaborarea cu Speak, un artist extrem de talentat si de muncitor, a fost alegerea perfecta, la fel cum a fost si decizia de a-i avea alaturi pe Iulian Moga, in calitate de regizor, pe Alex Abagiu ca make-up si pe Dana Budeanu ca stilist”, declara Cristina.

Clipul a fost filmat la Buftea, in conditii meteo vitrege, toti cei prezenti fiind nevoiti sa reziste cu stoicism gradelor cu minus, de dimineata si pana la 3.00 noaptea. Pentru prima oara, Cristina a apelat la serviciile unui stilist, iar cea aleasa a fost chiar Dana Budeanu, care i-a asigurat patru tinute speciale, ce i-au evidentiat o data in plus stilul elegant, glamour, care a consacrat-o.

“Am avut la dispozitie o rulota in care mergeam sa ne incalzim ori de cate ori aveam cateva minute de pauza, unde m-am schimbat si am reusit sa ciugulesc pe fuga ceva de mancare. A fost o zi grea, dar frumoasa, iar rezultatul a meritat tot efortul meu si al echipei. "Zambesc" este o piesa Pop-R’N’B, de dragoste, matura, in care cred ca ne regasim fiecare dintre noi”, a mai precizat artista.

 

Pentru a fi la curent cu activitatea sa muzicala, urmariti pagina ei de facebook fb.com/cristinaspatarofficial.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro