Cristian Gretcu (Distractis) la Magic FM: Domnul Victor Ponta este unul dintre cei mai buni stand-up-isti ai Romaniei

martie 19, 2013

Ioan Gyuri Pascu si Cristian Gretcu au fost luni dimneata invitatii Lianei Stanciu si ai lui Raul Brebu la Magic Start, matinalul cu cea mai multa muzica de la Magic FM.

Cei doi invitati au participat la rubrica „Batalia hiturilor”, in cadrul careia au sustinut fiecare cate o melodie ce a fost ulterior votata de catre ascultatorii Magic FM.

Cristian Gretcu i-a delectat pe ascultatorii Magic FM cu o lista a celor mai haioase declaratii ale oamenilor politici. Valeriu Tabara, Adrian Nastase, Theodor Paleologu, Mircea Geoana, Emil Boc, Crin Antonescu sau Marian Vanghelie s-au numarat printre politicienii nominalizati de Gretcu pentru umorul lor voluntar si involuntar.

Locul 1 a fost ocupat de premierul Romaniei, cu declaratia „Ce are coada vacii cu stampila primariei?”. „Aceasta a fost gluma de stand-up, pentru ca am ajuns la concluzia ca domnul Victor Ponta este unul dintre cei mai buni stand-up-isti ai Romaniei. Domnul Ponta este foarte 'pontos'”, a spus Cristian Gretcu.

„Daca ar fi sa-l luam ca un 'balerin politic', merge pe 'ponte'”, a fost de parere Ioan Gyuri Pascu.

Artistii i-au invitat pe fani la spectacolele pe care trupa Distractis le va realiza peste cateva saptamani in Bucuresti. „Va asteptam la Sala radio pe 31 martie, 6 si 7 aprilie”, au declarat ei.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro