Cristi Minculescu la Rock FM: Noul album Lotus ar trebui sa fie trilingv: engleza, germana, romana

aprilie 8, 2013

Cristi Minculescu si Paul Ciuci au fost vineri invitatii lui Cristian Hrubaru in studioul Rock FM. Cei doi artisti i-au invitat pe fani la concertul pe care trupele Lotus si Compact il vor sustine la Sala Palatului, pe 14 aprilie.

„Sunt foarte bucuros ca sunt pentru prima oara in studioul Rock FM. Evenimentul se numeste 'Arta contra droguri' si este un semnal de alarma impotriva acestui flagel ingrozitor care a patruns in Romania cu o viteza la care nu se astepta nimeni. Evenimentul va avea loc pe data de 14 aprilie, ora 19:30, la Sala Palatului si am fost foarte bucuros cand am aflat ca, in cadrul aceluiasi concert, ma voi intalni cu prietenul meu vechi de vreo 30 de ani Cristi Minculescu, pe care il apreciez enorm”, a declarat Paul Ciuci.

„Lucram la noul album. Nu ne grabim. Ne-am autocenzurat. Musai sa ne placa noua, dupa care ii dam drumul. Evident, suntem foarte atenti cum suna si ce cantam acolo”, a mai spus artistul.

Si Cristi Minculescu le-a povestit ascultatorilor Rock FM despre planurile muzicale ale trupei Lotus. „Urmeaza, daca va fi cum vreau eu, un EP sau un LP la mijlocul verii sau inceputul toamnei”, a declarat acesta. „În mod normal, ar trebui sa fie trilingv: engleza, germana, romana. Nici nu stiu cum sa fac, pentru ca e greu sa-i multumesti pe toti. Engleza intra in discutie oricum. Urmeaza celelalte doua limbi. Aici e discutia foarte importanta si probabil ca vom lua o decizie cat de curand. Din fericire, proportiile sunt sensibil egale si eu am zis mereu ca sunt deschis oricarei oferte pe care o voi avea: si singur, si cu Judy la unplugged, si cu varianta electrica”, a mai spus Minculescu la Rock FM.

„Re-debutez mereu. Asta e destinul meu. Avem doua piese noi: o balada – 'Kingdom of Dreams' si 'Mama Don't Allow' si perspectiva e foarte buna, foarte promitatoare”, a mai declarat Cristi Minculescu.

Cei doi invitati au felicitat Rock FM pentru campania „Rock-ul merge mai bine pe chopper”, in cadrul careia postul de radio va premia un ascultator cu un chopper personalizat si care poate fi admirat pana duminica la standul Rock FM din cadrul Salonului Auto Moto din Piata Constitutiei.

„Mi-as fi dorit sa am asa ceva. Nu stiu sa conduc o motocicleta, dar ma fascineaza forma, puterea lor si starea aceea de 'Born To Be Wild', de gasca si de zgomotul acela de motoare, adevarat, sanatos, barbatesc. Este un lucru extraordinar ca faceti asta”, a declarat Paul Ciuci.

„As fi vrut sa aleg, daca as fi putut alege si as fi avut ocazia intre 'Indian', 'Triumph' si 'Yamaha', dar raman doar cu imaginile pe care le am de-a lungul timpului. Îmi plac astea foarte puternice”, a marturisit si Cristi Minculescu. „Campania Rock FM este o initiativa extraordinara si sper ca acest al doilea chopper sa nu fie si ultimul pe care-l dati”, a mai spus el.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro