Cristi Enache (Directia 5) la Magic FM: Cantam pentru prima oara in Canada

iunie 5, 2013

Directia 5 a fost invitata diminetii de marti la Magic Start, matinalul cu cea mai multa muzica, prezentat de Liana Stanciu si Raul Brebu. Artistii au cantat live piesele „O fata ca ea” si „Iarta-ma”, melodie al carei videoclip a avut premiera luni, pe www.magicfm.ro.

Invitatii au participat, alaturi de cei doi realizatori ai Magic Start, la competitia „Batalia Hiturilor”, in cadrul careia ascultatorii au ales intre „O fata ca ea” si „Îti multumesc” piesa ce a urmat sa fie difuzata pe Magic FM. Membrii trupei au venit insotiti de Lucian, un tanar care face backing vocals pentru formatie.

„Mai crezi in puterea unui videoclip? Daca e un cantec bun, mai are nevoie de videoclip?”, l-a intrebat Liana pe solistul formatiei. „Reteta unei reusite implica toate aceste detalii si nu trebuie sa lipseasca nimic atunci cand pornesti la drum cu un cantec”, a fost raspunsul lui Cristi Enache.

Artistii au povestit ca petrec zilnic cateva ore in studio pentru a compune si a repeta piesele. „O conditie a succesului e sa muncesti intruna”, le-a marturisit artistul ascultatorilor Magic FM.

„Videoclipul cantecului 'Iarta-ma' este regizat de Dan Petcan. Este prima noastra colaborare cu el si ne-a placut. Este un videoclip in care apar foarte multi tineri. E o petrecere si doi tineri indragostiti care se regasesc. Ne-a placut foarte mult ideea ca, pe parcursul intregii piese, cei doi tineri se saruta”, a afirmat Cristi Enache.

„Peste doua zile plecam in Canada, unde avem cateva concerte. Abia asteptam, este o experienta noua. În Canada n-am mai fost”, a spus artistul.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro