Creditul Imediat–cea mai rapida sursa de bani

Bancpost a lansat luni, 4 decembrie a.c., campania “Creditul Imediat te surprinde din nou” si ofera tuturor clientilor care au contractat “Creditul Imediat” in perioada 1 decembrie 2006 – 28 februarie 2007 posibilitatea de a castiga trei masini Mini Cooper One.
Castigatorii campaniei vor fi desemnati prin trei trageri la sorti diferite care sunt programate pe
10 ianuarie, 9 februarie si 9 martie. La tragerile la sorti vor participa toti clientii Bancpost care au contractat un “Credit Imediat” in perioada 1 decembrie – 31 decembrie, pentru prima tragere la sorti; 1 ianuarie – 31 ianuarie pentru cea de-a doua extragere si 1 februarie – 28 februarie pentru ultima tragere la sorti.

“Creditul Imediat” reprezinta o sursa rapida de bani, care ofera clientilor Bancpost posibilitatea de a primi pana la 10.000 euro sau echivalentul lor in lei, pe o durata de 10 ani, cu un minim de documente necesare.
“Creditul Imediat” este accesibil in doua variante: una standard si una simplificata. Creditul standard presupune depunerea unei documentatii standard, suma maximă acordată in acest caz este de 35.000 RON sau 10.000 euro. In cazul variantei cu documentaţie redusa, pentru care se cere doar adeverinţa de venit, suma maximă ce se poate acorda este de 18.000 RON sau 5.000 euro.
Prin prezenatarea documentatiei necesare clienţii pot obţine creditul chiar in ziua in care au depus actele la una dintre unităţile Bancpost.

Regulamentul oficial al campaniei este disponibil la orice sucursală Bancpost, pe site-ul de internet www.bancpost.ro sau la Infoline: 0800.110.200.

Pentru mai multe informatii despre “Creditul Imediat” oferit de Bancpost, va rugam sa contactati orice sucursala Bancpost, sa accesati site-ul de internet www.bancpost.ro sau sa apelati Servicul Infoline: 0800.110.220.