Creditul de nevoi personale – o solutie pentru orice situatie!

Imaginati-va: aveti un plan de extindere si de amenajare a casei dvs. pentru a pregati camera unui nou membru al familiei, dar venitul dvs. nu este suficient pentru a plati totul in numerar. V-ati gandit vreodata sa apelati la un credit nevoi personale? Acest tip de imprumut pentru consum nu necesita decat un venit fix si va permite sa finantati cu usurinta proiecte personale, fie ca este vorba de renovarea unei incaperi sau de o excursie de vis. 

Ce puteti face cu un credit de nevoi personale?

Creditul de nevoi personale este un “membru” al familiei de credite de consum. Va permite sa finantati orice bun sau serviciu la alegere, fara a fi necesar sa aveti venituri foarte mari sau sa fie nevoie de ipoteca. Cu toate acestea, suma maxima pe care o puteti imprumuta prin aceasta metoda este plafonata pe o perioada de 5 ani sau mai putin. Totusi, este solutia ideala atunci cand vine vorba de finantarea unui proiect personal. De fapt, poate fi folosit pentru:

-Achiztionarea unui bun (masina, motocicleta, bicicleta, electrocasnice, hi-fi, mobilier etc.);

-Finantarea unui hobby (activitate, calatorie etc.);

-Studii;

-Urgente.

Cum functioneaza imprumuturile personale

Doriti sa profitati de o suma mica de bani, fara a fi nevoie sa va explicati planurile si fara a intra in detalii? Creditul de nevoi personale va permite sa faceti acest lucru, fara dovada utilizarii. Aveti chiar dreptul sa folositi acesti bani pentru orice altceva, daca va razganditi vreodata pe parcurs! 

Concret, suma imprumutata de la institutia de credit este platita in contul dvs. bancar intr-o anumita data. Sunteti responsabil pentru rambursarea acesteia conform unui program stabilit in avans cu plati fixe, pentru o perioada cuprinsa intre 3 luni si 5 ani.

Cum alegeti creditul de nevoi personale care vi se potriveste cel mai bine? 

Puteti apela la platforma online VreauCredit.ro. Aici aveti posibilitatea de a gasi cea mai buna banca sau institutie care va poate oferi suma dorita, fiindu-va afisate conditiile pentru fiecare. Nu trebuie decat sa introduceti suma pe care doriti sa o luati si perioada de rambursare si va vor fi afisate DAE, rata lunara, dobanda si tipul acesteia si multe alte informatii ce va vor ajuta sa va hotarati mai usor.

Creditul de nevoi personale are multe avantaje:

-O mare flexibilitate de utilizare;

-Formalitati simplificate;

-Nu este nevoie de aport personal;

-O rata fixa ​​pe durata imprumutului: deci cunoasteti in avans valoarea rambursarii dvs. lunare si costul imprumutului;

-Securitate crescuta in comparatie cu creditul cu rata variabila.

Rata dobanzii, deci suma platilor lunare si costul creditului personal, depind de suma pe care trebuie sa o imprumutati si de durata pe care o alegeti pentru rambursare. Asa cum se intampla cu orice tip de credit, cu cat perioada de rambursare este mai scurta, cu atat valoarea totala a imprumutului dvs. personal este mai mica.

 

Dincolo de toate aceste beneficii, creditul personal are un dezavantaj: dobanda este mai mare decat cea a unui imprumut cu ipoteca. Motivul este simplu: cand va imprumuta bani, unui bancher sau unei institutii de creditare ii place sa stie pentru ce sunt banii – din motive de securitate. Necunoscand ce faceti cu creditul personal, prin urmare, riscul de neplata este mai mare.

Totusi, cu VreauCredit.ro, puteti gasi cea mai buna oferta de imprumut. Realizarea proiectelor dvs. este la doar un click distanta!

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro