Creditele CitiFinancial pot fi platite si la ghiseele Postei Romane

Compania Nationala Posta Romana anunta extinderea serviciilor sale, prin oferirea noului serviciu de eliberare si achitare a imprumuturilor CitiFinancial, prin cele peste 500 de oficii postale informatizate din tara care presteaza operatiuni in timp real.

Serviciul este deja utilizat cu succes de 20% dintre clientii CitiFinancial, procentul celor care folosesc ghiseele Postei Romane fiind in crestere. Prin utilizarea oficiilor postale, CitiFinancial - parte a Citibank Romania SA beneficiaza de una dintre cele mai largi retele de distributie din Romania, punand la dispozitia persoanelor fizice din intreaga tara imprumuturi pentru nevoi personale nespecificate.

"Ne-am dorit ca parteneriatul dintre Posta Romana si CitiFinancial sa fie unul benefic pentru clientii care au astfel acces prin intermediul retelei postale informatizate la serviciul de eliberare a imprumuturilor CitiFinancial si de achitare a ratelor lunare la aceste imprumuturi.. De aceasta sansa vor beneficia din ce in ce mai multi romani odata cu extinderea retelei de unitati postale care opereaza in timp real si care astfel vor putea oferi servicii bancare", a declarat Dan Mihai Toader, directorul general al Companiei Nationale Posta Romana.

Clientul se poate prezenta la sediul oricarui oficiu postal desemnat pentru incasarea imprumutului sau pentru plata ratelor aferente imprumutului. Imprumuturile de achitat raman la dispozitia clientilor timp de 10 zile calendaristice de la data aprobarii lor de catre Citibank Romania SA.

Eliberarea imprumuturilor CitiFinancial precum si colectarea ratelor lunare la ghiseele oficiilor postale se efectueaza numai in numerar, clientul fiind obligat sa prezinte salariatului postal actul de identitate (buletin sau carte de identitate) Plata ratelor lunare pentru imprumuturi poate fi efectuata si de catre alte persoane decat titularul imprumutului, cu conditia furnizarii catre salariatul postal a urmatoarelor informatii aferente titularului: numarul si seria buletinului sau a cartii de indentitate, codul numeric personal si numarul imprumutului.

"Suntem foarte multumiti de rezultatele noului nostru parteneriat. Posta Romana ofera o metoda confortabila clientilor nostri de a incasa sumele imprumutate si de a efectua plata ratelor lunare pe intreg teritoriul tarii. Prin oferirea acestui serviciu, CitiFinancial are din nou ocazia sa ofere clientilor sai un plus fata de serviciile altor companii financiare similare de pe piata, situandu-ne si de aceasta data inaintea competitorilor nostri", a declarat Wade Robison, Director General CitiFinancial.

Produsele financiare CitiFinancial sunt oferite in Romania de catre Citibank Romania S.A. (PostaRomana)

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro