Credit Europe Bank si Aviva lanseaza un nou plan de economisire

Credit Europe Bank si Aviva lanseaza „Contul Flexibil de Economii Credit Europe”, un plan de economisire pe termen lung. Acesta este primul instrument financiar de tip unit linked definit de catre banca impreuna cu un asigurator, ce va fi disponibil in sucursalele Credit Europe Bank.

Un beneficiu important al acestuia este garantarea de catre asigurator a pretului unitatii de fond, Aviva asigurandu-si clientii ca pretul unitatii de fond nu va scadea niciodata pe parcursul derularii contractului.

In plus, Contul Flexibil de Economii Credit Europe ofera clientilor bancii, in primul an, posibilitatea de a achita valoarea anuala a primelor de asigurare in 12 rate, prin CardAvantaj. În acest mod clientii beneficiaza de randamentul investitiei pentru intreaga suma platita. Începand cu al doilea an plata primelor va fi realizata lunar, prin debit direct.

Clientii Credit Europe Bank isi pot indeplini obiective majore, beneficiind de flexibilitate in ceea ce priveste alegerea primelor lunare pentru planul de economii sau plata unor prime unice aditionale. Exista trei niveluri de prime lunare: 100 RON, 125 RON sau 150 RON.

Durata planului de economisire este de minim 15 ani, pana la implinirea de catre asigurat a varstei de 65 de ani.

Dupa primii 15 ani de contract clientii au optiunea de a efectua retrageri partiale sau totale fara niciun cost aditional.

Programul include si o componenta de asigurare in caz de deces din orice cauza, acordata fara examinare medicala la momentul incheierii asigurarii. Beneficiarul va primi o suma reprezentand maximul dintre valoarea primelor platite si 105% din valoarea contului. Tuturor acestor beneficii li se adauga un bonus initial de 1% din valoarea primelor platite, iar la fiecare 5 ani un bonus de fidelitate suplimentar de 1%. Investiiile vor fi realizate in instrumente financiare cu un grad ridicat de siguranta, precum depozite, obligatiuni sau fonduri mutuale.

“Contextul actual ne ofera oportunitatea de a propune clientilor nostri un plan de economisire sigur, garantat si cu posibilitatea de a obtine un bun randament. Contul Flexibil de Economii Credit Europe le da acestora libertatea de a decide valoarea de inceput a planului, oferindu-le in acelasi timp si bonusuri de fidelitate”, a declarat dl. Omer Tetik, Presedinte Credit Europe Bank.

“Acest produs pe care il lansam impreuna cu Credit Europe Bank reprezinta solutia potrivita pentru nevoia de economisire a romanilor. Cred ca perioada de criza din ultimii doi ani este unul dintre cei mai puternici factori care i-a determinat pe romani sa-si schimbe perspectiva asupra economisirii si i-a facut sa inteleaga ca nimeni nu le va asigura protectia financiara celor dragi sau un venit mai mare la pensie decat ei insisi. Iar Contul Flexibil de Economii Credit Europe, prin componentele sale de protectie si economisire bine echilibrate, vine sa raspunda perfect nevoii existente pe piata romaneasca“ a declarat Mihai Popescu, CEO Aviva Romania.

Credit Europe Bank (Romania) S.A., membra a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, asigura o gama larga de produse si servicii catre aproape 500.000 de persoane fizice, IMM-uri si corporatii, prin intermediul unei retele alcatuite din 77 de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Phone Banking.