Credit Europe Bank ofera dobanzi preferentiale pentru clientii cu profesii liberale

Credit Europe Bank a lansat o oferta speciala destinata persoanelor care practica profesii liberale prin intermediul careia acestea vor beneficia de dobanzi mai avantajoase.
Depozitele constituite pana la 29 februarie 2012 vor aduce titularilor dobanzi cu 1% mai mari pentru lei si 0,5% pentru valuta.

Spre exemplu, daca se constituie un depozit la termen in lei pe 3 luni, rata dobanzii va fi de 7,75% iar pentru un depozit echivalent in euro rata dobanzii va fi de 3,75%.
Oferta se adreseaza tuturor clientilor care desfasoara activitati profesionale liberale cum sunt: persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale, medicii, cabinetele si asociatiile de avocatura, notarii, executorii judecatoresti, evaluatorii independenti, administratorii judiciari etc.

De asemenea, datorita interesului ridicat aratat de clienti, Credit Europe Bank a decis prelungirea pe parcursul intregului an 2012 a ofertei lansate in 2011 pentru persoanele fizice, prin intermediul careia depozitele constituite prin serviciul de Internet Banking al bancii, Credit Europe Net, beneficiaza de dobanzi preferentiale.
O alta campanie a bancii, aflata in desfasurare, ofera rate majorate ale dobanzilor pentru cei care constituie depozite in saptamana in care isi aniverseaza ziua de nume.

Intre 6 si 13 ianuarie, de exemplu, pot beneficia de dobanzi mai mari la depozitele in lei si valuta toti cei care isi sarbatoresc onomastica pe 7 ianuarie, cu ocazia zilei Sfantului Ion.
Credit Europe Bank (Romania) S.A., membra a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, asigura o gama larga de produse si servicii catre aproape 500.000 de persoane fizice, IMM-uri si corporatii, prin intermediul unei retele alcatuite din 77 de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Phone Banking.