Credisson rasplateste fidelitatea clientilor

Credisson, lider pe piata creditelor de consum din Romania, ofera pentru clientii fideli posibilitatea de a beneficia de credite pentru nevoi personale.

Cu o valoare ce poate atinge 3.000 RON si cu o perioada de creditare de pana la 3 ani, acest produs vine ca o confirmare a eforturilor permanente Credisson de a asigura clientilor flexibilitate si o mare libertate a alegerii.

Noul produs de creditare prezinta o serie de particularitati, menite sa simplifice accesul clientilor fideli la finantarea nevoilor personale. Acestia sunt selectionati pe criterii de bonitate si fidelitate si sunt anuntati printr-o scrisoare ca pot beneficia de un credit de nevoi personale in valoare preaprobata de 2.000 RON. Tot ce au de facut este sa dea un telefon de confirmare, sa completeze declaratia atasata scrisorii si sa mearga sa ridice banii, dintr-unul din magazinele indicate in scrisoare. Imprumutul poate fi folosit pentru satisfacerea oricaror nevoi financiare fara nici un fel de limitare din partea Credisson.

Durata minima de creditare este de 6 luni, putand fi extinsa pana la 3 ani, iar suma imprumutata variaza intre 1.000 si 3.000 RON.

'Vrem sa rasplatim fidelitatea clientilor printr-un produs avantajos si flexibil, care se inscrie in seria ofertelor inovative pe care Credisson le-a lansat deja sau intentioneaza sa le scoata pe piata in acest an. Ne bazam, in acest sens, pe expertiza financiara si inovationala a grupului Cetelem, anul 2006 insemnand pentru Credisson continuarea strategiei de dezvoltare prin extinderea retelei nationale, a portofoliul de parteneri si a ofertei de servicii financiare, care sa raspunda cat mai bine cerintelor pietei', a precizat Daniel Boaje, Vicepresedintele si Directorul de Operatiuni al societatii Credisson. (Credisson)

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro