Cramele Halewood prezinta vinuri de case mari la Luxury Show

Cramele Halewood, parte a Grupului Halewood Romania, ii invita pe toti iubitorii si cunoscatorii vinului care stiu ca viata este prea scurta pentru a bea vin ieftin sa viziteze standul Vinlux din cadrul expozitiei Luxury Show. In perioada 7 – 10 decembrie a.c., in pavilionul Principal al Romexpo, nivelul 0.00, standul 0.14, intre orele 16:00 – 00.30, Cramele Halewood prezinta vinuri produse in Italia si Spania, de renumitele Case Antinori si Torres. Pana la miezul noptii, in fiecare zi a acestui sfarsit de saptamana, vinurile fine, elegante, nobile, care au un cuvant de spus in lumea bunului gust isi asteapta oaspetii.

Dintre vinurile Casei Antinori, vizitatorii pot achizitiona Conte della Vipera, Tenute Marchesi Antinori, Pian delle Vigne Brunello di Montalcino, Tignanello si Solaia. Istoria familiei Antinori se scrie necontenit de 26 de generatii. Fiind si producatori si comercianti de vin, aceasta afacere a fost cea care a predominat de-a lungul timpului : Giovanni di Piero Antinori s-a inscris in Organizatia Producatorilor de Vin in anul 1385, iar in secolul al XVI-lea au devenit cunoscuti in afara Italiei. Vinul a ramas principala pasiune si activitate a familiei, pana cand, in anul 1898, a luat fiinta « Fattoria dei Marchesi Lodovico e Piero Antinori », proprietatea si fermele fiind transformate intr-o afacere cu adevarat moderna. De-a lungul ultimilor 20 de ani familia Antinori a contribuit in mod semnificativ la « Renasterea » vinurilor italiene, producand vinuri de calitate superioara, elegante si complexe, care atrag atentia si aplauzele cunoscatorilor de vin din intreaga lume.

Familia Torres, dedicata viticulturii inca din secolul al XVII-lea, isi cultiva propriile vii in zona Penedes si si-a fondat propria companie de export al vinului in anul 1870, cand produsele pivnitelor Torres au patruns pe pietele din Europa si America. S-a format astfel, generatie dupa generatie, ratiunea de a fi, personalitatea si misiunea companiei. Miguel Torres Carbo a lansat vinurile firmei la scara internationala, iar astazi Casa Torres prezinta prin intermediul Grupului Halewood Romania, la standul Vinlux al Luxury Show, vinurile Grans Muralles, Reserva Real, Fransola, Mas La Plana, vinuri exportate de Casa Torres in peste 115 tari din intreaga lume. (Halewood)