Costumul de baie – cum alegi modelul perfect

Dacă suntem cu adevărat sincere, trebuie să recunoaștem că, de cel puțin câteva ori în viață am evitat să mergem la plajă din cauză că nu am fost mulțumite de cum arată corpul nostru în costumul de baie.

Pentru că știm că starea noastră de bine, în zilele călduroase de vară, depinde foarte mult de modul în care ne simțim în costumul de baie, am pus mai jos niște sfaturi pentru a te face să te simți senzațional în costumul de baie.

Alege costume de baie în funcţie de forma trupului

Forma corpului tău, dar mai ales zona pe care kilogramele tind să se depună, trebuie, în mod ideal, să determine tipul costumului de baie ales. Măsoară-ți șoldurile în punctul cel mai lat, talia în punctul cel mai îngust și sânii în zona cea mai voluminoasă. Croiul costumelor de baie se face în funcție de aceste măsurători.

Formă de pară – bust mic, şolduri mari – orientează-te către costume de baie 2 piese cu slip monocrom şi sutien accesorizat. Ștrasurile, volanele şi inserţiile tind să creeze iluzia de proporţii şi să umple frumos zona bustului.

Formă de măr – zona bazinului proeminentă – alege costume de baie întregi, gândite pentru a camufla zona abdomenului. Poţi alege modele cu bandă lată în regiunea taliei sau modele din două piese cu slip înalt. Evită imprimeurile puternice şi te vei bucura de un look elegant compact, uniform.

Formă de clepsidra – perfect – eşti norocoasă, poţi purta orice! Nu ezită să te bucuri de varietatea mare de soluții: costume întregi, două piese, imprimeuri, ștrasuri, şnururi, culori vibrante; doar lipsa de imaginaţie te poate ţine departe de modelele perfecte.

Formă atletică – alege costume de baie minimaliste. Bucură-te de bikini şi sutiene cu design minimal. Te vor ajuta să îţi pui în valoare trupul. Poţi crea ţinute de plajă/piscină impecabile cu ajutorul bustierelor. Aceste modele evidențiază plăcut siluetele atletice.

Optează pentru culori compatibile cu nuanţa tenului

Pune-te în valoare prin culoare! Nu ezita. Vara este un anotimp vibrant. Este păcat să iroseşti acest avantaj. Achiziţionează culori energizante – roşu, roz, albastru, verde, violet – cu efecte metalizate dacă ai tenul deschis. Evită nuanţele pastelate, pe cele de galben, bej şi muştar.

Ai tenul normal, cu tendinţe de bronzare rapidă? Fii fericită! Poţi purta imprimeuri oricând îţi doreşti! Orice culoare sau asociere cromatică alegi te pune în valoare.

Calitatea

Ultima regulă în alegerea unui costum de baie perfect este aspectul calității. Nu se merită să-ți scoți banii din portofel pentru un costum, care sa te dezamăgească când vine vorba despre calitate.

Un costum de baie de calitate este un costum realizat dintr-un material elastic, rezistent la soare, apă și nisip. De asemenea, trebuie să fii atentă ca acesta să adere perfect pe corp, fără a simți că te strânge și-ți creeaza disconfort.

Una dintre calitățile de bază pe care un costum de baie trebuie să le îndeplinească este uscarea rapidă. De asemenea, fii atentă și la finisări. Acestea trebuie să fie perfecte. Așa că verifica bine de tot și pe față și pe dos.

În același timp, trebuie să te asiguri că balenele de susținere a cupelor de la sutien prezintă la capete plastic pentru protecție.

Tu cum îți alegi costumul de baie? Ții cont de aceste sfaturi? Care este modelul tău preferat în care te simți cel mai confortabil? Intră pe magazinul online www.veeshop.ro și descoperă o gamă vastă cu cele mai frumoase și atrăgătoare costume de baie în trend sezonul acesta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro