CoSoSys lansează aplicaţia My Endpoint Protector pentru ...

august 5, 2010

Eagle, SUA şi Bucureşti, România, 5 august 2010. Urmărind adaptarea serviciilor de securitate a porturilor şi de prevenire a pierderilor de date la stilul modern de viaţă al oamenilor de afaceri şi al utilizatorilor de acasă, amatori de gadget-uri de ultimă generaţie, CoSoSys a lansat noua aplicaţie My Endpoint Protector pentru iPhone, iPad şi iPod touch. Noua aplicaţie Software as a Service (SaaS – serviciu software) le oferă utilizatorilor de iPhone şi iPad posibilitatea monitorizării şi controlului în timp real a dispozitivelor portabile şi prevenirea rapidă a pierderii şi furtului de date, a furtului de identitate sau a infecţiilor cu viruşi.

Dezvoltată pe baza soluţiei Web de securitate de tip “cloud computing”, ce administrează toate computerele dintr-o reţea de firmă sau personală printr-o consolă online, protejând-o atât împotriva ameninţărilor interne, cât şi externe, generate de folosirea necorespunzătoare a dispozitivelor de stocare portabile precum stick-urile USB, camerele foto digitale, dispozitivele FireWire, telefoanele inteligente sau hard disk-urile portabile, noua aplicaţie le oferă acelaşi sistem bazat pe politici de securitate a datelor utilizatorilor de iPhone, iPad şi iPod touch. Sarcini precum monitorizarea activităţii dispozitivelor portabile dintr-o reţea sau a staţiilor PC sau Mac individuale, permiterea sau blocarea accesului diverselor dispozitive şi prevenirea eficientă a potenţialelor breşe de securitate nu au fost niciodată mai uşor de îndeplinit. Aplicaţia permite îndeplinirea lor atunci când utilizatorii călătoresc, când participă la întâlniri de la care nu pot pleca, sau atunci când le este imposibilă accesarea unui computer cu conexiune la Internet.

“Dispozitivele portabile precum telefoanele ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - CoSoSys lansează aplicaÅ£ia My Endpoint Protector pentru ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro