Cosmote: un concurs cu premii in valoare de 1 milion de euro

aprilie 28, 2011

Cosmote Romania a lansat concursul “Trimiti, descarci si castigi!”, ca parte a strategiei de promovare a serviciilor de continut de divertisment pe telefonul mobil. Astfel, clientii care achizitioneaza un wallpaper prin trimiterea unui SMS la un numar scurt dedicat, sunt inscrisi automat in cursa pentru premiile acordate zilnic, saptamanal si pentru premii speciale, dar si pentru Marele Premiu oferit la final.Valoarea totala a premiilor este de aproximativ 1 milion de euro.
Concursul se desfasoara timp de 81 de zile, incepand cu 26 aprilie 2011, dureaza pana pe 15 iulie 2011 inclusiv si este destinat clientilor persoane fizice, atat abonati cat si utilizatori de cartela preplatita.

Mecanismul este foarte simplu: utilizatorii trimit un SMS fara text catre numarul scurt 1010, descarca unul dintre cele 3.000 de wallpaper-e disponibile prin intermediul serviciului My Wallpaper si intra astfel automat in cursa pentru castigarea premiului din ziua respectiva: pana la 10.000 euro zilnic (de luni pana sambata inclusiv), respectiv pana la 20.000 euro in fiecare duminica, sau unul dintre cele 24 de premii speciale. Mai mult, fiecare SMS trimis la 1010 aduce sansa de a castiga Marele Premiu – un BMW 320i Coupe!
Fiecare mesaj trimis catre numarul 1010 valoreaza 1 credit pe care clientii pot sa il foloseasca pentru a descarca un wallpaper de pe http://mywallpaper.cosmote.ro.

Citeste integral: www.banisiafaceri.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro