Cosmote Romania: notificari prin SMS de la Facebook

iunie 8, 2011

Cosmote Romania este incantat sa anunte, in premiera pe piata, ca incepand de astazi clientii sai au posibilitatea de a primi gratuit notificari prin SMS de la Facebook. Astfel, clientii care au un cont pe Facebook au acum posibiltatea de a interactiona mult mai usor pe cea mai mare retea sociala, de pe telefoanele lor mobile, utilizand serviciul de notificari prin SMS Facebook.

„Facebook a devenit cel mai important canal de socializare in mediul virtual, oferind tuturor puterea de a impartasi si de a face lumea mai deschisa si mai conectata, iar acum clientii nostri pot avea acces la el, pentru prima data pe piata noastra, printr-un simplu SMS. Noul serviciu vine in avantajul clientilor COSMOTE, completandu-le experienta utilizarii internetului pe telefonul mobil si oferindu-le acces permanent la comunitatea lor de pe Facebook”, a declarat Gabriel Ionita, Senior Manager, Products & Services Development, COSMOTE Romania.

Utilizatorii COSMOTE care au un cont pe Facebook pot primi gratuit notificari direct pe telefonul mobil, prin SMS. De asemenea, postarea pe Facebook este posibila prin trimiterea postarilor ca mesaje obisnuite SMS la numarul scurt 32665 (FBOOK). Tariful pentru trimiterea unui mesaj catre Facebook este 0,05 euro, fara TVA, pentru abonati, respectiv 0,05 euro credit pentru utilizatorii de cartele preplatite.

Pentru a activa serviciul de notificari prin SMS Facebook, utilizatorii trebuie sa acceseze sectiunea Mobile din contul lor de Facebook, pe pagina Account Settings, sa selecteze sectiunea pentru inregistrarea de mesaje text si apoi sa completeze pasii specificati. Apoi, utilizatorii trebuie sa trimita prin SMS mesajul „Fb” la numarul scurt 32665 (FBOOK), taxabil cu 0,05 euro plus TVA, pentru a primi codul de activare.

Acest cod este necesar pentru a asocia contul de Facebook al utilizatorului cu numarul sau de telefon. 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro