Cosmote move: Cosmote a lansat un nou smartphone

iunie 22, 2011

Cosmote isi imbogateste portofoliul cu un nou telefon sub brand propriu, cu scopul de a face smartphone-urile chiar mai accesibile. Pentru a promova noul telefon, compania a lansat o campanie de publicitate avand jocurile Angry Birds ca element central.

Cosmote move este un terminal cu ecran TFT capacitiv de 2,8 inci, ce foloseste sistemul de operare Android Froyo si ofera conectivitate EDGE si HDSPA, permitand o viteza de descarcare de pana la 7.2 Mbps. Conectivitatea este completata de Wi-Fi si Bluetooth.

Cosmote move este un telefon inteligent adaptabil si polivalent care poate fi utilizat atat de fanii social media cat si de oamenii de afaceri. Pretul terminalului incepe de la 1 RON impreuna cu abonamentul COSMOTE Enjoy pe o durata de 24 de luni, care ofera lunar 150 de minute nationale, 700 de minute si 700 de SMS-uri in retea si 500MB trafic de date, toate pentru 17,1 euro pe luna, TVA inclus. COSMOTE move este, de asemenea, disponibil si la pretul de 499 RON (TVA inclus), fara abonament.
Utilizatorii Cosmote move vor avea acces la mii de aplicatii, printre care si popularul joc Angry Birds. Clientii vor putea descarca Angry Birds si prin simpla accesare a link-ului dedicat din portalul web’n’walk; mai mult decat atat, tonuri de apel si imagini de fundal Angry Birds sunt disponibile gratuit pe web’n’walk.

Citeste  integral: www.banisiafaceri.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro