COSMOTE lanseaza 2000 de minute lunar in retea

Conform promisiunilor sale de a face telefonia mobilă accesibilă tuturor românilor, COSMOTE România lansează astăzi o ofertă revoluţionară pe piaţa romănească, prima extraopţiune cu minute incluse: 2000 de minute lunar către orice număr COSMOTE pentru numai 3 euro pe lună prin Cartela COSMOTE. Această ofertă inovatoare permite atât utilizatorilor noi cât si celor existenţi ai Cartelei COSMOTE să vorbească timp de 2000 de minute (peste 33 de ore) lunar pe o perioadă de 12 luni de la data activării în reţeaua COSMOTE, la orice oră din zi sau noapte, pentru numai 3 euro. Oferta COSMOTE, simplă, structurată şi accesibilă, se adresează in principal segmentului tânăr şi reprezintă o premieră pe piaţa românească: utilizatorii de telefonie mobilă au ocazia de a beneficia pentru prima oară în România de extraopţiunea cu minute incluse pentru servicii cu cartelă preplatită.

Cum să beneficiezi de extraopţiunea 2000 de minute pentru numai 3 euro pe lună în trei paşi simpli:
1: Achiziţionează o Cartelă COSMOTE în perioada ofertei 2 – 31 martie 2006, de la oricare din cele 9.000 de puncte de vânzare la nivel naţional, inclusiv prin reţelele Germanos, Romtelecom si COSMOTE.
2: Activează extraopţiunea 2000 de minute printr-un SMS sau apel catre ‘2000’ (3 euro vor fi automat reţinuti din creditul cartelei) în perioada 2 – 31 martie 2006
3: Vorbeşte cu prietenii sau familia timp de 2000 minute (peste 33 de ore) lunar către orice număr COSMOTE, la orice ora. Extraopţiunea va fi reactivată automat în fiecare lună, timp de 1 an de la prima activare, pentru numai 3 euro pe lună.

Extraopţiunea 2000 de minute pe lună este o soluţie care vine in completarea ofertei existente de 100 mesaje SMS lunar pentru numai 1.5 euro pentru Cartela COSMOTE.

“COSMOTE Romania işi respectă promisiunile fată de consumatorii români de a face telefonia mobilă accesibilă tuturor prin oferirea de soluţii unice precum extraopţiunea 2000 de minute. Aceasta este prima dintr-o serie de oferte dezvoltate conform cerinţelor consumatorilor pe care COSMOTE Romania le va lansa anul acesta,” a spus Costas Kapetanopoulos, Director de Marketing si Comunicare al COSMOTE Romania. (COSMOTE)