Copilul vegetarian- lansare de carte

Casa de Editură Advent anunţă lansarea cărţii „Copilul vegetarian”, sub semnătura autoarei Elena Pridie. Volumul, foarte aşteptat pe o piaţă a alimentaţiei sănătoase din ce în ce mai bogată şi provocatoare în informaţii şi produse, vine să umple un gol resimţit de-a lungul anilor: cum să ne hrănim copiii sănătos? Poate fi vegetarianismul un stil de viaţă optim chiar şi pentru cei mici?

După zecile de mii de exemplare vândute din cele cinci titluri de până acum, care o recomandă fără îndoială, printre cele mai bine vândute autoare din România, Elena Pridie a ales să scrie o carte cu totul nouă. Probabil că aceasta trebuia să fie prima. Iar dacă abia acum iese pe piaţă, este doar pentru ca experienţa acumulată să asigure temelia unui mesaj pe cât de provocator, pe atât de vrednic de a fi împlinit.
Dincolo de gospodina eficientă, de femeia care ţine întreaga casă şi masă printr-o administrare înţeleaptă – ţinta constantă a titlurilor anterioare – Elena Pridie plusează acum o imagine cu cel mai mare impact în familie: sănătatea copiilor noştri.

Cartea prezintă vegetarianismul ca pe o perspectivă optimă pentru sănătatea copiilor, demonstrând că alegerea unui stil de viaţă pentru cei mici este mai mult decât o opţiune sau o alegere pozitivă, devenind un imperativ şi o datorie morală. În peste 200 de pagini conţinând analize şi sfaturi, dublate de peste 300 de reţete vegetariene, autoarea demască mituri, desfiinţează prejudecăţi şi, prin argumente demonstrate ştiinţific şi practic, provoacă la un nou stil de viaţă.
În fiecare revistă de copii se găseşte cel puţin o pagină cu galerie foto. Zeci de imagini cu copii, care mai de care mai… frumoşi. A sosit vremea când părinţii să caute ca „al nostru să fie mai sănătos”. Lansarea pe 8 martie înseamnă cel mai bun cadou pentru o mămică, pentru că volumul „Copilul vegetarian” poate fi paşaportul pentru sănătate al fiecăruia dintre micuţii ce ne umplu vieţile de bucurie.
Lansarea cărţii cu titlul „Copilul vegetarian” va avea loc joi 8 martie, ora 18, la sala publică din str. Labirint 116. La eveniment vor participa medici (MedInvest, Dr. Stroescu, CSMPR Herghelia), firme (Sano Vita, Granovita) şi organizaţii (Societatea vegetarienilor din Romania) cu activitate în domeniul alimentaţiei sănătoase, mass-media, cititori.