Copil de patru ani in moarte clinica dupa ce parintii i-au administrat droguri

Conform publicatiei britanice Mirror, Silvia Strnadova, in varsta de 26 de ani, si sotul sau, Miroslav, 30 de ani, risca sa fie arestati dupa ce copilul lor a fost internat in stare grava la spital din cauza unei supradoze de metamfetamina (Crystal Meth).
In urma investigatiilor, doctorii au constatat ca supradoza i-a provocat leziuni cerebrale grave minorului in varsta de 4 ani. Acesta are sanse reduse de supravietuire si momentan este tinut in viata doar cu ajutorul aparatelor medicale.
Vecinii cuplului din orasul Prievidza, din nord-vestul Slovaciei, au declarat ca cei doi sunt cunoscuti pentru dependenta de droguri. Miroslav (numit „Crocodilul” pe piata de droguri) este descris de apropiati ca fiind o persoana violenta si periculoasa. Nici reputatia femeii nu este foarte buna: ea mai are 2 copii, cu barbati diferiti.
Deocamdata, doar Miroslav a fost retinut, pentru administrarea de droguri si ranirea unui minor. Acesta i-a administrat copilului metamfetamina pentru a-l opri din plans. Silvia a fost eliberata, dar poate fi acuzata de neglijenta, deoarece nu a intervenit pentru a-si proteja fiul. Toate acestea se pot schimba in cazul in care copilul va deceda, cei doi riscand ani grei de inchisoare.