Copiii de la Gradinita Barba Cot vor sa marcheze noul record in sport stacking, joi 15 noiembrie.

noiembrie 14, 2012

“Cei mai multi practicanti de sport stacking in locatii multiple in aceeasi zi.”

CINE: Copiii de la gradinita si afterschool de la Gradinita Barba Cot situata in Str. Oitelor nr. 20, sector 4, Bucuresti
CE: A 7-a participare anuala a WSSA (World Sport Stacking Association) - STACK UP!
CAND: joi, 15 noiembrie (Guiness World Record Day - Ziua recordurilor internationale – Guiness)
CEA MAI POTRIVITA PERIOADA DE PARTICIPARE intre orele 15:30 – 19:00
Va fi o adevarata nebunie de cupe joi, 15 noiembrie, odata ce mii de participant iau parte la ceea ce Guiness World Records denumeste cu termenul “Cel mai mare eveniment international de sport stacking “. In timpul Zilei mondiale Guiness a recordurilor (n.r. Guiness World Records Day) - participantii din intreaga lume vor ridica si vor cobori piramide dupa tipare stabilite, cu viteza fulgerului pentru cel putin 30 de minute, toate combinate cu o varietate de activitati ale unei bune conditii fizice. Privirile sunt fixate pe cei peste 450.000 de stackeri participanti odata ce practicarea activitatii de sport stacking cu Speed Stacks continua sa castige popularitate in jurul lumii.

Sport Stacking a fost denumit drept ”traseul mainilor la viteza fulminanta”. Este o activitate sportiva captivanta in care participantii ridica si coboara piramide, din 12 cupe special proiectate numite Speed Stacks, intr-o ordine predeterminata, cu rapiditatea de care fiecare este capabil. Aceste intreceri au loc contra cronometru, iau parte la competitii unde grupurile participante isi predau stafeta intre membrii fiecarui grup si desori activitatea de sport stacking este combinata cu alte provocari ale unei bune conditii fizice, ca parte a orelor de educatie fizica (verificati www.thewssa.com sau www.speedstacks.com )

Anul trecut, 412.259 de stackeri au participat pentru a depasi recordul STACK UP! al anului precedent cu 316.736 participanti. Inca o data, se asteapta ca zeci de mii de stackeri sa contribuie cu competentele oferite de sport stackingin SUA si in intreaga lume in tari cum ar fi Ungaria, Germania, Israel, Africa de Sud, Noua Zeelanda, Columbia, Taiwan. Mai mult decat atat,multe scoli folosesc acest eveniment in scopul obtinerii de beneficii pentru comunitatile locale participand la competitii in numele unei bune cauze.
Anul acesta Romania participa pentru prima oara la un astfel de eveniment.
Dupa cum afirma Bob Fox, fondatorul si presedintele executive al WSSA, acest eveniment ce apartine de cartea recordurilor este o modalitate minunata de a aduce impreuna stackerii de pe intregul glob. ”Sport stacking este o activitate indragita de toate varstele si culturile. Ea promoveaza coordonarea mana – ochi, o buna conditie fizica, munca de echipa, viteza de actiune si mult amuzament si voie buna. Acesta este cel de–al saptelea an in care ne-am alaturat cu echipele la Guiness World Records, si suntem emotionati de a avea o alta sansa de a depasi recordul mondial.”
Sport Stacking cu Speed Stacks se practica in mai mult de 35.000 de scoli si organizatii de tineret in intreaga lume.
Prezinta interes atat pentru profesori cat si pentru elevi/studenti pentru ca este usor de invatat dar necesita folosirea multor competente fizice si intelectuale pentru a fi stapanit. Beneficiile includ un timp imbunatatit de reactie, coordonarea mana – ochi, precum si dezvoltarea unei mari puteri de concentrare. WSSA este organizatia ce guverneaza sport stacking–ul si promoveaza intalnirile, ligile si turneele in jurul lumii. Speed Stacks este furnizorul oficial de echipament al WSSA..
Pentru a lua parte la actiunea de fixare a noilor recorduri STACK UP! scolilor si organizatiilor din intreaga lume li se cere sa inregistreze cel putin 25 de participant la WSSA. Odata ce grupul completeaza cele 30 de minute de stacking pentru fiecare participant (in orice perioada a zilei de 15 noiembrie) se cere organizatorului si unui martor sa trimita o verificare a numerelor online catre WSSA care va inainta numaratoarea totala catre Guiness pentru recunoasterea oficiala.Pentru mai multe informatii mergeti la thewssa.com sau speedstacks.com

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro