Control total asupra stocurilor din restaurant

mai 2, 2023

Te gandesti cum poti reduce costurile si risipa din restaurant? Ai nevoie de o solutie de management si gestiune pentru restaurantul tau? Pentru ca este esential sa ai o evidenta foarte clara a stocurilor, dar si o manageriere a sarcinilor, angajatilor si rezervarilor, problema pe care orice manager o are, Multisoft recomanda utilizarea unui software pentru gestiune restaurant, pentru o buna organizare si gestionare a oricarei afaceri. Un sistem informatic precum Solon R este un aliat de incredere in orice restaurant, deoarece controleaza orice situatie, usureaza munca angajatilor, tine evidenta consumurilor atat pe bar cat si pe restaurant, emite bonuri fiscal, facturi si note de plata.

Cum functioneaza Solon R si care sunt particularitatile acestui software? Funtionarea propramului de vanzari restaurant, de la Multisoft este disponibil pentru touchscreen si dispozitive mobile cu sistem de operare Android, ceea ce face mai usoara utilizarea acestuia, majoritatea persoanelor fiind familizarizate cu telefoanele mobile cu Android. Functionalitatile suplimentare ale lui Solon R sunt multiple, dar printre cele mai importante sunt : reprezentarea grafica a meselor din locatie, cu posibilitatea customizarii totale a culorilor,  posibilitatea de a deschide mai multe comenzi pe o masa, mutarea sau cumularea lor de la o masa la alta, stabilirea de mese pentru fiecare ospatar sau a accesului acestora la subgrupe de produse, mutarea comenzilor de la un ospatar la altul sau a produselor de la o comanda la alta, identificare facila a produselor prin gruparea lor pe 1,2 sau 3 nivele.

Sunt si cateva puncte foarte ale software-ului de gestiune restaurant, pe care doar la Multisoft le gasiti. Viteza marita de operare, siguranta sporita, interfata personalizabila si informatii legate de numarul de bonuri emise necesar pentru declaratia 394.

Solicita mai multe detalii despre programele noastre de gestiune si noi iti oferim solutia potrivita pentru domeniul tau de activitate.

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Control total asupra stocurilor din restaurant

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro