Constructorii si-au dat intalnire pe terenul de fotbal

Editia a IV-a a Cupei Constructorilor la fotbal pe teren redus a debutat la inceputul lunii aprilie, cu o participare record. Timp de trei luni, 18 companii cu activitate pe piata constructiilor si domeniile adiacente se vor intrece la terenul cu gazon artificial acoperit si ventilat Alex Com 94 din Bucuresti, conditiile oferite fiind cu adevarat la superlativ.
Impartite in trei grupe, echipele sunt formate fiecare din cate 15 jucatori, angajati ai companiilor si cel mult un stranier (persoana care nu se afla in relatii contractuale cu firma). La meci pot evolua cel mult 12 jucatori, iar pe teren sistemul este de 5+1, cu doua reprize a cate 20 minute fiecare.

- In Grupa A, campioana en-titre Delhaize Cora Pantelimon va lupta cu Ruukki Romnia, Hidroconstructia, Iridex Group Constructii, CoSePa-Zedra Construct si ISAF.
- In Grupa B, vicecampioana de la RATB - Sindicatul Transportatorilor din Bucuresti (Exploatare Transport Autobuze), este repartizata alaturi de Fabryo, Epstein Architecture & Engineering, Summa Europe Contracting, Rotary Constructii si ATS.
- In Grupa C, ocupanta locului trei din sezonul trecut, EFG Retail Services, joaca cu RATB - Sindicatul Lucratorilor din Transportul in Comun Speranta (Exploatare Transport Electric), T&T Access Solutions, Alf Company, Mediafax Monitorizare si Sodexo.

Dupa primele 8 jocuri, disputate in prima saptamna de competitie, RATB STB-Auto a obtinut singura victorie la zero (7-0 cu Summa Europe Contracting), in vreme ce Delhaize Cora Pantelimon s-a dovedit cea mai ofensiva echipa (13-5 cu Iridex Group Constructii). Cea mai disputata partida a saptamanii a fost cea dintre RATB SLTC-Electric si EFG Retail Services, partida incheiata la egalitate, 3-3, cu cate un gol inscris de fiecare echipa in ultimul minut de joc.

***

Singura competitie sportiva de acest profil are un caracter amator, insa organizarea este profesionista. Cargo & Bus este partener strategic al acestui eveniment care este sustinut de La Fantana (care asigura hidratarea sportivilor in timpul partidelor) si Ancada (care ofera echipament sportiv cu discount-uri preferentiale pentru participanti).
Organizatorii se bazeaza pe o platforma media completa, prin site-ul dedicat www.CupaConstructorilor, care ofera informatii utile despre jocuri si participanti, imagini foto si video, posibilitatea disputarii unor amicale, promotii lansate de parteneri etc.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro