Connex – Vodafone lanseaza FILMania

Vodafone lanseaza FILMania, un nou serviciu in portalul Play, care ofera clientilor nostri acces la cel mai bogat si divers continut cinematografic disponibil pe telefonul mobil in Romania.

„Clientii Connex – Vodafone pot intra acum in universul filmelor, prin simpla utilizare a serviciului FILMania. Noul serviciu din Play ofera informatii despre mai mult de 5 mii de filme, continut video, precum si recenzii de filme si recomandari, actualizate saptamanal. Vom continua sa adaugam continut nou si interesant in portalul Play, pana cand vom aduce Vodafone live! si in Romania”, a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer, Connex – Vodafone.

FILMania iti spune totul despre actorii tai favoriti, regizori faimosi, cele mai noi succese de casa sau filme clasice.

Clientii 3G Connex – Vodafone pot descarca acum videotrailere dintr-o oferta variata care cuprinde 2000 de titluri de filme, noi aparitii sau filme consacrate.

Tot continutul FILMania poate fi descarcat gratuit; clientii Connex – Vodafone platesc doar pentru traficul de date.

Continutul FILMania este furnizat de compania de distributie de film Videomax. Serviciul se bazeaza pe o platforma tehnica furnizata de Netopia.

In plus, clientii Connex – Vodafone se pot bucura de cel mai nou hit al Madonnei, „Hung up” disponibil in Play prin imagini, tonuri reale si polifonice si videoclip.

Portalul Connex Play a fost lansat in 7 iunie 2005, la scurt timp dupa introducerea serviciilor 3G in Romania. Portalul este accesibil tuturor clientilor Connex care au serviciul WAP activat pe telefonul mobil. In plus, clientii Connex 3G au acces la televiziune in direct, 24 de ore din 24, prin Realitatea TV, si beneficiaza de viteza de navigare de pana la 384 kbps.