Connex Vodafone isi extinde serviciile 3G in 14 orase

Incepand de astazi, Connex Vodafone isi extinde serviciile 3G in 6 orase noi – Sibiu, Oradea, Targu Mures, Arad, Pitesti si Galati, ridicand numarul total de orase cu acoperire 3G la 14.

“Suntem foarte bucurosi sa anuntam extinderea retelei noastre 3G in 14 orase ale tarii. La sapte luni dupa introducerea serviciilor 3G in Romania si la un an dupa castigarea licentei 3G, serviciile 3G Connex Vodafone au devenit un mare succes. Viteza mai mare pentru transferul de date, apelurile video si convorbirile telefonice mai avantajoase sunt numai cateva dintre beneficiile directe ale clientilor Connex Vodafone. Suntem dornici sa extindem in continuare acoperirea retelei noastre 3G si sa aducem noi servicii pe aceasta piata”, a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer Connex Vodafone.

Demonstratii ale serviciilor 3G sunt prezentate astazi in cadrul conferintelor de presa organizate simultan in cele sase noi orase acoperite de 3G.

Connex Vodafone 3G este o retea de mare capacitate care asigura utilizatorilor Connex Vodafone acces la o gama larga de servicii noi. In plus fata de video telefonie si Internet mobil rapid, utilizatorii 3G se pot bucura de televiziune in direct pe telefonul mobil si de un continut atractiv in portalul Play – de la clipuri muzicale, la video trailere sau videoclipuri cu secvente din meciurile de fotbal din divizia A, precum si alte servicii de divertisment si informatie.

Clientii serviciilor pentru afaceri pot beneficia acum de avantajele oferite de 3G Mobile Connect Card, care permite conectarea rapida la Internet, Intranet si la contul de e-mail al companiei, la viteze de pana la 384 kbps. Pentru segmentul intreprinderilor mici si mijlocii, 3G Multi Office reprezinta cea mai buna solutie de comunicatii, combinand conexiunea broadband permanenta la Internet prin 3G, minute nationale si in grup incluse, precum si echipament special pentru acces simultan la serviciile de voce si date.