Connex Vodafone investeste pentru mai multa siguranta in munti

Connex Vodafone a investit peste 550.000 USD in initiative care au ca scop cresterea sigurantei oamenilor pe traseele montane si pe partiile de schi.

Connex Vodafone a produs si a instalat saltele si garduri de protectie in cele mai periculoase zone de pe 9 partii de schi. Sistemele de protectie sunt construite in concordanta cu standardele internationale si sunt montate pe partiile din Poiana Brasov, Busteni, Sinaia, Borsa, Vatra Dornei, Baisoara, Valea Jiului, Arieseni si Semenic.
“De cativa ani, Connex Vodafone a contribuit la reducerea riscului de accidente in munti, prin parteneriatul cu Salvamont. Ne bucuram acum sa ii ajutam pe iubitorii sporturilor de iarna sa aiba o experienta mai placuta si mai sigura pe partiile de schi romanesti. In acest fel, continuam sa sprijinim sportul si sa fim alaturi de romani, venind in intampinarea nevoilor lor“, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Connex Vodafone.
Prin parteneriatul deja traditional incheiat de Connex Vodafone cu Asociatia Nationala a Salvatorilor Montani (Salvamont), turistii beneficiaza de acces direct catre Dispeceratul National Salvamont. In caz de urgenta, toti utilizatorii de telefonie mobila pot apela numarul de telefon dedicat, 0-SALVAMONT (0725826668).
Sunand la 0-SALVAMONT, turistii pot obtine, de asemenea, informatii sigure si actuale despre vreme si despre starea traseelor montane.
Valoarea totala a celor doua programe depaseste 550.000 de dolari.
Conform statisticilor Salvamont, intre aprilie 2004 si aprilie 2005, peste 3000 de turisti au sunat la 0-SALVAMONT, iar echipele Salvamont au dus la bun sfarsit peste 120 de operatiuni de salvare.
Tot prin aceasta sponsorizare, Connex Vodafone a oferit Salvamont telefoane mobile si o solutie integrata de comunicatii, precum si echipamente tehnice si de iarna. (Connex Vodafone)