Connex Vodafone a deschis primul sau telecentru

Connex Vodafone a deschis primul sau telecentru in cadrul programului “Serviciul Universal”, la Borlova – Turnu Ruieni, judetul Caras Severin.

„Ne bucuram sa ajutam oamenii din localitatile cu acces limitat la servicii de comunicatii sa fie in legatura cu lumea si sa comunice mai usor. Ca parte a programului , Connex Vodafone va deschide alte 5 telecentre, pana la data de 20 februarie, in sate din judetele Cluj, Suceava si Vaslui. Pana la sfarsitul lunii aprilie, Connex Vodafone va deschide un numar total de 11 telecentre”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Connex Vodafone.
Fiecare telecentru Connex Vodafone este dotat cu telefoane, computere, echipamente multifunctionale (imprimanta, fax, copiator) si mobila de birou. Connex Vodafone ofera un pachet complet de servicii de voce, date si fax, la tarife avantajoase, permitandu-le locuitorilor acestor sate sa primeasca si sa efectueze apeluri nationale si internationale, sa acceseze pagini de Internet, sa trimita si sa primeasca faxuri si sa trimita mesaje scrise nationale, folosind serviciul Web2SMS.
Connex Vodafone ofera si servicii suplimentare, cum ar fi gazduirea de pagini web si suport pentru construirea acestora. Autoritatile locale pot folosi acest serviciu pentru a construi site-uri ale satelor respective, contribuind la dezvoltarea potentialului turistic si economic al comunitatii. De asemenea, fiecare telecentru beneficiaza de un cont de e-mail gratuit (exemplu: telecentru_borlova@myx.net).
In plus, locuitorii acestor sate au acces permanent si gratuit la numarul national pentru apeluri de urgenta 112, printr-un telefon amplasat in exteriorul telecentrului.