Connex: primul portal mobil 3G din Romania

iunie 7, 2005

Connex lanseaza „Play”, primul portal mobil 3G din Romania Televiziune mobila si un nou continut spectaculos • Muzica, video, jocuri, stiri, divertisment, sport • Navigare usoara si viteza mai mare

„Lansarea portalului Play are loc la putin timp dupa introducerea cu succes a apelului video si a cardului de date Connex Mobile Connect si reprezinta al doilea pas important in strategia noastra pentru serviciile 3G. Continutul local si international spectaculos, serviciile usor de folosit si viteza mare reprezinta principalele beneficii care ofera clientilor nostri o valoare si mai mare a serviciilor” a spus Ted Lattimore, Presedinte si COO Connex.
Accesibil atat pentru clientii 3G, cat si pentru cei GSM, Play ofera o gama larga de servicii si aplicatii, de la televiziunea mobila, la muzica, jocuri, videoclipuri. divertisment romanesc, sport, stiri si mesaje.
Play aduce o extinsa oferta de continut romanesc, care include muzica (Loredana, HIQ, Krypton si multi altii), showbiz (Carcotasii, Teo, momente amuzante cu Amza Pelea, Toma Caragiu, Stela Popescu, Alexandru Arsinel etc.), fotbal (Divizia A si echipa nationala) si stiri (economice, politice, meteo, sport, auto, mondene)*.
La aceasta se adauga continutul international, oferit prin parteneriatele incheiate cu compania Arvato si alte marci internationale si constand intr-varietate de tonuri de apel, videoclipuri si imagini cu celebritati, precum: Kylie Minogue, Eric Clapton, Lenny Kravitz, Aerosmith, Sting, Robbie Williams, Simply Red, Depeche Mode, Enya si altii*.

Peste 500 de jocuri java - printre care se numara „Blade”, „Robots”, „Tycoon”, „Prince of Persia”, sunt acum la dispozitia utilizatorilor Connex, gratie acordurilor incheiate cu companii recunoscute pe plan international.
Clientii Connex 3G pot sa beneficieze de o navigare placuta in meniul portalului si de viteza de pana la 384 kbps, care este de 10 ori mai mare decat cea oferita de GPRS si de 4 ori mai mare comparativ cu EDGE.
Ofertele promotionale includ o gama larga de telefoane 3G si GPRS pre-configurate sau cu solutie de configurare automata.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro