Congres ELO DMS & ECM

septembrie 15, 2010

Devenind o traditie, ELO DMS & ECM Congres 2010 reuneste si in acest an specialisti din domeniul IT si business si isi propune sa le ofere acestora posibilitatea de a afla mai multe informatii despre solutiile si tehnologiile de ultima ora.

Intr-un cadru deschis si interactiv, alaturi de clientii, partenerii si colaboratorii nostrii, ELO Digital Office isi propune sa va prezinte tehnici si informatii complexe, precum si numeroase experiente de business care vor servi nevoilor dumneavoastra.

Pe parcursul evenimentului, participantii vor avea acces la prezentari si demo-uri sustinute de specialistii si partenerii ELO. Din agenda evenimentului putem enumera un overview asupra portofoliului de solutii si de asemenea - noutati ELO precum solutiile pentru SmartPhones, inovatii ELO Enterprise Search sau ELO Workflow.

Congresul se va concentra pe discutii din sfera Enterprise Content Management (ECM), Document management si Arhivare electronica. Partenerii si consultantii ELO va vor informa asupra ultimelor dezvoltari si tendinte referitoare la subiectele ECM iar workshopul interactiv va va furniza informatii referitoare la experientele practice si procesele de implementare sustinute.

Va invitam sa invatati alaturi de noi cum sa permiteti aplicatiei ECM sa lucreze la adevaratul potential, economisind astfel si timp si costuri. In tehnicile prezentate veti regasi cu siguranta o sursa valoroasa de informatie pentru propria dumneavoastra afacere!

La Congresul ELO DMS ECM aveti oportunitatea de a discuta cu consultantii nostrii, intr-un cadrul informal, despre solutiile de business specifice domeniului ECM.

Evenimentul este sponsorizat de catre: Fujitsu, XOR IT Systems, Grenke, Teamnet International, EPSON.

Parteneri Media: E-Finance, Market Watch.
... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Congres ELO DMS & ECM

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro