Conferinta Stiintifica Internationala

Universitatea Nationala de Aparare "Carol I" gazduieste, in zilele de 18 si 19 aprilie, Conferinta stiintifica internationala cu tema "Schimbari strategice in securitatea si relatiile internationale la inceputul secolului XXI".

Organizata de catre Departamentul operatii intrunite, studii strategice si de securitate al Facultatii de securitate si aparare, manifestarea stiintifica ofera cadrul academic adecvat pentru schimbul de idei, exprimarea opiniilor si comunicarea celor mai noi rezultate ale cercetarii in domeniile securitatii si relatiilor internationale, fenomenului militar contemporan precum si in alte domenii conexe.

Plenul lucrarilor va fi deschis joi, 18 aprilie, la ora 08.50, in Sala de Marmura a institutiei, de catre generalul-locotenent Teodor Frunzeti, comandatul (rectorul) Universitatii Nationale de Aparare "Carol I".

Evenimentul aduce la aceeasi masa cercetatori stiintifici, cadre didactice universitare si studenti, din tara si din strainatate (Franta, Ungaria, Germania, SUA), diplomati militari acreditati la Bucuresti, reprezentanti ai unor organisme internationale si ai mass-media.

Jurnalistii care doresc sa participe la activitate vor fi asteptati joi, 18 aprilie, intre orele 08.30 si 08.45, la sediul Universitatii Nationale de Aparare "Carol I", intrarea dinspre Monumentul Eroilor Patriei.

Detalii suplimentare se gasesc la adresa www.strategii21.ro