Conferinţă internaţională la Timişoara pe tema angajării în ...

septembrie 16, 2010

Evenimentul face parte din proiectul Economia socială - o şansă pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - „Investeşte în oameni!”. Locaţia de desfăşurare a evenimentului va fi anunţată ulterior.

În ciuda măsurilor legislative de încurajare a angajării în muncă a persoanelor cu dizabilităţi, situaţia în România este deosebit de gravă, procentul persoanelor cu dizabilităţi intelectuale care au un loc de muncă fiind de numai 0,8%, conform statisticilor ANPH din martie 2010.

„Conferinţa de faţă încearcă să releve soluţii de creştere a numărului de angajaţi din rândul persoanelor cu dizabilităţi intelectuale, prin prezentarea unor exemple de bună practică în domeniul angajării asistate şi a întreprinderilor sociale şi prin dezbaterea legislaţiei în domeniu, în vederea identificării de variante de îmbunătăţire.” a declarat Laila Onu, director executiv al Fundaţiei „Pentru Voi”.

În paralel cu dezbaterile conferinţei se va desfăşura o expoziţie de produse a unităţilor protejate participante la eveniment.

Înscrierea la conferinţă se poate face până cel târziu vineri, 15 octombrie, completând formularul de pe pagina www.pentruvoi.ro. Organizatorii vor acoperi costurile de transport, cazare şi masă pentru persoanele selectate.

Cu consideraţie,

Laila Onu,
Director executiv
... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Conferinţă internaÅ£ională la TimiÅŸoara pe tema angajării în ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro