Condu resposabil cu ajutorul serviciului de inchirieri masini si Bavaria Mobility

noiembrie 19, 2019

Automobilele nu sunt o joaca si nici o gluma. Sunt de parere ca doar soferii responsabili ar trebui sa detina un permis de conducere si, cu atat mai mult, sa poata opera un automobil “furios”, modern si foarte bine echipat. De asemenea, soferii responsabili isi aleg masinile cu grija, nu oricum, la voia intamplarii, doar de dragul de a detine sau de a conduce un automobil pe o anumita traiectorie.

Un sofer profesionist si responsabil alege o masina nu doar performanta, ci o masina in perfecta stare care are un “cazier ireprosabil”. Este un aspect de care putine persoane tin cont atunci cand imprumuta o masina de la prieteni sau atunci cand aleg sa achizitioneze o masina la mana a doua. Dincolo de aspectul fizic, cel mai mult cantareste partea tehnica, cea care atesta toate plusurile si minusurile in materie de sofat. Si, daca-ti doresti sa fii in perfecta siguranta oriunde te-ai duce in lume, ar fi bine sa privesti alegerea unei masini cu maxim de responsabilitate. Ca de exemplu, nu te bucura ca prietenul ti-a imprumutat masina vizavi de care s-a plans de nenumarate ori ca l-a oprit cu o pana sau cu diferite defectiuni tehnice. Cu atat mai mult daca nu esti o persoana care se pricepe foarte bine pe partea tehnica si cea mecanica. Nu ai vrea ca masina sa ti se opreasca in mijlocul drumului catre vacanta la mare, la munte sau in strainatate, daramite sa mai preintampini si o serie de defectiuni serioase care sa necesite reparatii ample. In astfel de cazuri poti fi uimit(a) sa vezi o noua fata a prietenilor care, nu se vor da in laturi sa te acuze ca le-ai stricat masina, solicitandu-ti pe aceasta cale sa te ocupi benevol de reparatiile necesare.

Daca vrei sa previi astfel de situatii neplacute, cel mai bine e sa apelezi la Bavaria Mobility, un centru de inchirieri masini disponibil in 5 locatii din tara, care-ti pune la dispozitie masini la alegere, dupa preferinte si nevoi.

Toate masinile prezente la Bavaria Mobility sunt masini care nu depasesc 20.000 km. Portofoliul este alcatuit exclusiv din automobile apartinand producatorului german marca BMW, care vor contribui la crearea celor mai frumoase si memorabile povesti de calatorie.

Toate masinile sunt oferite spre inchiriere intr-o conditie impecabila, avand toate piesele in perfecta functionare incat sa ai parte de mai multa liniste la drum lung. Insa, daca din intamplare si/sau prea mult ghinion ti se intampla sa te confrunti cu o avarie sau cu un accident, Bavaria Mobility lucreaza in parteneriat cu centre de asistenta, dealeri si centre de revizie, care se vor ocupa de indata de situatia cu pricina fara niciun fel de probleme. Beneficiezi de asistenta deplina atat la volan, cat si in situatiile neplacute! Masinile sunt dotate cu senzori care-ti faciliteaza experienta de coondus chiar si in cele mai intortcheate trasee. Totodata, prin inchirierea unui model de ultima ora poti contribui eficient la salvarea mediului, datorita mecanismelor mai putin poluante decat alte automobile clasice.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro