Condamnat la inchisoare dupa ce a urinat in sticla cu apa a femeii pe care dorea sa o cucereasca

Cea mai mare dorinta a lui Heather Kendall, o femeie hartuita timp de 7 ani de colegul sau, s-a implinit. Barbatul in varsta de 44 de ani din Preston, Lancashire, a fost condamnat la 18 saptamani de inchisoare dupa ce a urinat in sticla cu apa a lui Heather.

Nenumaratele avansuri ale lui Mark Wroe au fost ignorate de fiecare data de colega sa. Toate eforturile sale (e-mailuri, mesaje de natura sexuala, lenjerie intima si flori trimise la domiciliul femeii) au ramas fara rezultat. Mark avea si obiceiul de a face vizite inopinate la casa colegei sale, de obicei cand sotul acesteia era plecat.

Totul a culminat cu momentul cand, profitand de neatentia lui Heather, a urinat in sticla de apa de pe biroul ei. Din fericire, aceasta a simtit un miros ciudat si nu a mai baut din sticla. Testele realizate ulterior au demonstrat ca urina era a lui Mark Wroe si astfel acesta a fost adus in fata justitiei.

Pe langa condamnarea la inchisoare, barbatului i-a fost interzis sa o contacteze pe Heather Kendall timp de 3 ani si sa se apropie la mai putin de 100 m de locul lor de munca.

Sursa: METRO

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro