Concurs pe Facebook: like TravelBank.ro si un Canon PowerShot A800GRY poate fi castigat usor

Portalul de turism www.TravelBank.ro ii invita pe cei pasionati de calatorii sa intre in comunitatea TravelBank.ro de pe facebook, la adresa www.Facebook.com/TravelBankRo .

Primele 1000 de persoane care devin fani ai paginii TravelBank.ro pe Facebook vor intra in tragerea la sorti pentru o camera foto Canon PowerShot A800GRY, perfecta pentru viitoarele calatorii. Mica, dar indeajuns de performanta, camera este un bun prieten usor de purtat intr-un city-break sau in orice calatorie.

Cei care doresc sa intre in concurs trebuie sa aprecieze pagina de Facebook a TravelBank.ro, apoi sa distribuie imaginea care promoveaza campania (imaginea poate fi gasita usor pe www.Facebook.com/TravelBankRo ).

Un simplu Like pe www.Facebook.com/TravelBankRo aduce insa si un "premiu" garantat: prietenii TravelBank.ro vor putea sa fie la curent cu noutati din turism, stiri legate de evenimente, concerte, festivaluri si alte elemente legate de petrecerea placuta a timpului liber.

Mai mult, TravelBank.ro va transmite fanilor de pe Facebook oferte speciale de calatorie, oferte limitate si multe promotii. Concursurile vor urma si mai departe, atat pe pagina de Facebook, cat si pe site, la adresa www.travelbank.ro . Premiile vor fi mai multe si tot mai valoroase, promit reprezentantii TravelBank.ro.