Concurenta pentru uciderea lui Ceausescu

martie 23, 2009

Generalul in rezerva Andrei Kemenici, fost comandant al Unitatii Militare Targoviste, vorbeste dupa 20 de ani despre cele patru zile si trei nopti din decembrie 1989, atunci cand a avut cuplul prezidential îin "curtea" proprie.

Antonescu scapa de oamenii lui Tariceanu

Dupa ce sustinatorii fostului premier au fost marginalizati la Congres, locurile eligibile pentru europarlamentare ar urma sa le revina adeptilor noului sef al liberalilor.

Iliescu infige un Crin in campania lui Geoana

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, pare ca are un favorit la prezidentialele de anul acesta: Crin Antonescu, ales, vineri, zef al PNL. Iliescu a declarat, ieri, pentru Gandul ca liberalul „poate fi o alternativa la Traian Basescu” si a aratat ca principalul defect al lui Crin Antonescu este acela ca nu are in spate un partid ca PSD.

Ce s-a intamplat cu miliardarii Romaniei?

O analiza comparativa a celor doua clasamente a averilor intocmite de „Adevarul“ si „Capital“ demonstreza ca evaluarile publicatiei noastre au fost realiste. Dinu Patriciu, primul clasat în “Adevarul 500 Miliardari” este singurul ramas in clasamentul Forbes. Gigi Becali, pe locul 1 in “Top 300 Capital” a recunoscut ca nu mai are avere.

Copiii si pacientii din ospicii, soareci de laborator pentru progresul stiintei

Scandalul experimentelor pe oameni, permise prin proiectul Codului civil, s-a internationalizat ajungand la comisarul european pentru Sanatate si la Comisia de Bioetica a CE.

Persecutie de oaie

Crescatorii de ovine si capri­ne din tara acuza Autori­tatea Nationala Sani­tar Veterinara si pentru Sigu­ranta Alimentelor (ANSVSA) ca favorizeaza importatorii de carne de oaie, in detrimentul produ­catorilor autohtoni.

Radarele private, incurajate de politie

Politia Rutiera nu pare dornica sa cumpere radare proprii astfel incat consistentele venituri incasate pentru nerespectarea legii de catre vitezomani sa ajunga la stat, si nu in buzunarele private ale unor "baieti destepti".

Ucidere la cerere. Pentru prima data, noul cod penal pedepseste eutanasierea

Sub denumirea ”Uciderea la cererea victimei”, articolul 188 din proiectul Codului penal prevede ca „uciderea savârsita la cererea explicita, serioasa, constienta si repetata a victimei care suferea de o boala incurabila sau de o infirmitate grava atestate medical, cauzatoare de suferinte permanente si greu de suportat, se pedepseste cu închisoare de la 3 la 7 ani”

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro