Concert Shakira in Timisoara

Vodafone Romania are placerea sa prezinte un eveniment unic: Shakira in concert la Timisoara, ca parte a programului Vodafone Best Music.

Spectacolul ii va reuni pe fanii Shakirei in 17 iulie, pe cel mai mare stadion din Timisoara, “Dan Paltinisanu”.

“Ne bucuram sa oferim romanilor un spectacol senzational al uneia dintre cele mai iubite super staruri. Studiile noastre recente au aratat ca Shakira este artistul international aflat in topul preferintelor tinerilor romani pentru un concert in Romania. Concertul Shakirei este a doua initiativa din programul Vodafone Best Music, inceput prin concertul Depeche Mode, care va avea loc pe 23 iunie la Bucuresti. Acest program isi propune sa le aduca romanilor artistii internationali favoriti si continut muzical de ultima ora pe telefonul mobil ”, a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer, Vodafone Romania.

Shakira este vedeta internationala numarul 1 pe care romanii doresc sa o vada intr-un concert, conform unui studiu recent efectuat de Vodafone Romania. Studiul a fost efectuat pe un esantion de 1300 de utilizatori de mobil, cu varste cuprinse intre 16 si 35 de ani. Shakira se afla pe primul loc in topul preferintelor, cu 6.2 % dintre mentionari, fiind urmata de alte super staruri internationale cum sunt Madonna, Celine Dion, Ricky Martin sau Eminem.

Clientii Vodafone Romania pot descarca deja din portalul Play videoclipuri ale Shakirei, tonuri reale sau polifonice.
Concertul este organizat si promovat de Emag!c Entertainment, care a pus deja la dispozitie sistemul de vanzare al biletelor online, www.myticket.ro . Intre 6-15 iunie 2006, biletele la concertul Shakira pot fi cumparate numai online, iar dupa 15 iunie, biletele vor fi disponibile si prin canalele de distributie obisnuite. Pretul biletelor este intre 60 si 150 RON.
Concertul Shakira de la Timisoara face parte din turneul mondial al artistei din 2006, prin care aceasta isi promoveaza ultimele ei albume – “Fijacion Oral, Vol.1” si “Oral Fixation, Vol. 2”.

Din aceasta primavara, hit-ul Shakirei “Hips Don`t Lie” conduce in topurile Billboard din SUA, America Latina si Europa, precum si in topurile din Romania, Canada, Columbia, Finlanda, Franta, Ungaria, Danemarca, Belgia, Germania, Elvetia si Suedia.