Concert Gheorghe Zamfir pe 22 decembrie

Pe data de 22 Decembrie, la Sala Palatului va avea loc un Concert Extraordinar al marelui noastru artist Gheorghe Zamfir.

Pentru prima data in ultimii 36 de ani vom avea pe scena o orchestra de folclor formata din 55 de muzicieni .
Orchestra Nationala de Folclor era visul Maestrului, un vis implinit in ajunul Nasterii Mantuitorului. Vom avea ocazia sa ascultam in premiera suite folclorice, special pregatite de Gheorghe Zamfir precum si compozitii ale acestuia. Este un spectacol de suflet romanesc, un spectacol ce ne va aduce in atentie si niste tineri elevi ai Maestrului.

Chiar daca in ultima perioada Gheorghe Zamfir nu a avut foarte multe aparitii publice asta nu inseamna ca nu a facut nimic. Ultimii doi ani au insemnat pentru el ani de acumulari si triumf, a avut cateva spectacole de marca in afara tarii, a sustinut teza de doctorat in muzica unde a obtiunut calificativul ‘Summa cum laude’, a fost decorat de Presedintele Romaniei, preda cursuri de nai la Universitatea Valahia din Targoviste, a avut spectacole de succes in tara cu o suita de compozitii proprii, a lansat un album si a lucrat intens la desavarsirea acestui concert eveniment.

Biletele au preturi cuprinse intre 30 si 80 de RON si se gasesc la casele de bilete VREAU BILET.ro din Unirea Shopping Center – et.2, Carrefour Orhideea, Carrefour Feeria, la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Teatrul National, www.bilete.ro si pe www.vreaubilet.ro