ComunicatedePresa.ro premiat la Advertising Show

ComunicatedePresa.ro a primit recunoaşterea oficială a contribuţiei sale la succesul campaniei de comunicare on-line a evenimentului Advertising Show 2006. În cadrul galei de deschidere a târgului, Alin Zăinescu, General Manager New Media Agency, a primit în numele ComunicatedepPresa.ro Diploma de Excelenţă pentru sprijinul acordat în eforturile de a promova târgul de producţie publicitară.

Organizatorii Advertising Show au transmis prin intermediul ComunicatedePresa.ro peste 30 de communicate de presă, care au generat parteneri, vizibilitate şi vizitatori ai târgului, cifrele de anul acesta fiind remarcabile: peste 5.000 de vizitatori avizaţi.

Alin Zăinescu, general manager New Media Agency a fost plăcut surprins de iniţiativa organizatorilor: “Suntem onoraţi să fim unul dintre cei doi parteneri media care primesc o asemenea distincţie, şi singurii pe on-line. Ne bucură că din ce în ce mai multe companii aleg să comunice către cei peste 10.000 de abonaţi ai ComunicatedePresa.ro şi găsesc la noi parteneri de încredere în cele peste 2.000 de companii şi instituţii care utilizează zilnic serviciile noastre. Privesc această distincţie ca pe o dovadă în plus că serviciul nostru este de ajutor, şi că iată, în România începem să fim conştienţi de importanţa Internetului pentru succesul campaniilor de comunicare.Vom sprijini în continuare evenimente de acest gen, care aduc un plus de valoare industriei dar şi informaţii de calitate abonaţilor noştri.”

Advertising Show 2006 a reunit 165 de firme specializate, firme care au decis să-şi promoveze cele mai noi produse şi tehnologii cu ocazia acestui târg, aşa că au putut fi văzute monitoare holografice tridimensionale, soluţii integrate de expunere sau de tiparire pe materiale textile, echipamente de termoformare, servicii de imprimare digitală direct pe textile prin sublimare, aplicaţii termotransferabile cu perle sau pietre Swarovski, colecţii de produse de lux din clasa business etc.

www.comunicatedepresa.ro