Compara si economiseste la TNI

septembrie 23, 2010

Târgul National Imobiliar (TNI) reuneste factorii cheie ce stabilesc tendintele pentru noul sezon imobiliar: dezvoltatori, agentii imobiliare, constructori, institutii financiare, consultanti, brokeri, corporatii ce au filiale în toata lumea, investitori si arhitecti.
Ofertele din cadrul TNI se adreseaza în primul rând clientului final ce este în cautarea primei case/locuintei de vacanta/apartamentului de închiriat. În plus, componenta Business-to-Business îsi face simtita prezenta de aceasta data în cadrul editiei de toamna a TNI, prin implicarea directa si participarea activa a managerilor de proiecte si a persoanelor cu putere de decizie în procesul de networking.

Economisirea este cuvântul de ordine!
Numarul mare de oferte imobiliare, diversitatea acestora, prezenta tuturor jucatorilor din domeniul imobiliar si financiar în acelasi loc, timp de patru zile vine în ajutorul vizitatorilor sub forma de economisire de energie, timp si bani. Pe durata celor 4 zile de manifestare, vizitatorului TNI i se ofera posibilitatea de a obtine o perspectiva de amploare asupra pietei imobiliare, de a compara în acelasi timp si în acelasi loc oferte din Bucuresti si alte zone de interes din tara.

Italienii ne învata sa construim în stil ECO!
TNI este singurul eveniment imobiliar premium ce radiografiaza situatia imobiliara la nivel national si se bucura de prezenta internationala de exceptie. Energy Sari participa în exclusivitate la TNI si prezinta românilor tehnologia de ultima generatie în constructia în stil eco si instalatiile de producere a energiei electrice fotovoltaice.

La început de toamna, compania imobiliara Cordia îti propune un stil de viata sofisticat în Ansamblul Parcul Privighetorilor; GTC te îndeamna sa ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Compara si economiseste la TNI

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro